Sociální sítě
Nahoru

Návykové vůně parfémářské hvězdy Oliviera Crespa exkluzivně v nabídce Myskino

Vítejte ve světě vůní Akro, privátní konceptuální značky Oliviera Crespa, superstar mezi parfémáři. Rodák z Grasse, držitel titulu Master Parfumer, tvůrce ikonických vůní, minimalista. To vše je Olivier Cresp.

Při tvorbě šesti unikátních parfémů postupoval svobodně a odvážně, porušil snad veškerá pravidla s novým, takřka rockovým postojem. Šest hříšných vůní. Šest zkapalněných závislostí. Cigarety. Tráva. Sex. Čokoláda. Kofein. Alkohol.

Návykové vůně hledejte ukryté uvnitř černé kovové krabičky, v minimalistickém flakonu, s názvem Akro. Awake. Dark. Haze. Malt. Night. Smoke. Cena parfému je 3690 Kč za 100 ml.

Akro pochází z francouzského slova „accro“, kterým francouzi označují závisláky. Zahrnuje temný a smyslný svět, objetí světla a stínů, je jak stvořené pro ty, co mají rádi všechno, jen ne nudu.

Značku Akro tvoří spolu s Olivierem také jeho dcera Anaïs Cresp a jeho zeť Jack Miskelly. Anaïs, stejně jako její otec, vyrostla ve světě vůní. Po získání titulů z designu a architektury začala pracovat pro Guerlain a L’Oréal, navrhovala a rozvíjela grafické a vizuální identity a stala se známou pro své minimalistické a nekonvenční zpracování. Její manžel Jack Miskelly, londýňan tělem i duší, značce věnoval celé své srdce a nakonec se stal jejím ambassadorem a mluvčím.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.