Zvýrazní každý obličej a nesmí chybět v žádné kabelce. Řeč je o rtěnce, nejsilnější ženské zbrani. Objevila se už před pěti tisíci lety, a ne nadarmo se o ní říká, že dokáže ženu přeměnit ve femme fatale. Ruku v ruce s rtěnkami jdou ale i lesky a balzámy, které rty příjemně zjemní. Na trhu je těchto pomocníků spoustu, a proto jsme si pro vás připravili několik tipů, se kterými budou vaše rty vypadat úchvatně.

Too Faced Melted Liquified Long Wear Lipstick: Intenzivní a matující

Léto je tu, a tak by všechny ženy měly mít ve svém kosmetickém šatníku zářivou rtěnku, se kterou oslní na každé pláži. A přesně taková je ta od Too Faced. My jsme si oblíbili odstín Melted Fuschia, který má neonové růžovo-fialové tóny a s opálením vytváří krásný kontrast.

Carmex Cherry balzám na rty: Hojivý a šťavnatý

Ikonický balzám na rty Carmex s vůní třešní je neodolatelnou volbou pro vaše rty. Vyživuje a hojí popraskaná ústa, a navíc vás ochrání proti slunci. Obsahuje vitamin E a mentol, který rty příjemně chladí. Výhodou je, že vydrží opravdu dlouho. Stačí nanést jen malé množství a vaše rty budou k nakousnutí stejně jako třešně!

Dior Addict Lip Glow: Zvýraznění i hydratace

Balzám na rty od značky Dior je nezbytností pro každou ženu. Poskytne vám péči v podobě mangového másla, které rty hydratuje po celý den. Balzám zároveň reaguje na úroveň vlhkosti rtů, takže může během dne měnit barvu. Navíc se příjemně nanáší a obsahuje malé třpytivé částečky, které ústa opticky zvětší.

Maybelline Color Sensational Vivid Matte Liquid: Vysoká pigmentace a výrazná barva

Ne nadarmo se říká, že červená rtěnka je jako černé šaty – prostě ji musíte mít! A ačkoli je na trhu velké množství rtěnek této barvy, my jsme si oblíbili tu od Maybelline. Nejen, že dodá vašim rtům sytou a zářivou barvu, ale také se příjemně nanáší a dobře drží. 

Avon Mark Liquid Lip Lacquer Matte: Jemná a krémová

Hledáte rtěnku na každodenní nošení? Ta od Avonu vám bude skvělým společníkem. Řada Liquid Lip Lacquer Matte má sice na výběr několik barev, náš favorizovaný odstín je ale Nude Vibes. Hodí se ke každému outfitu, a navíc voní jako žvýkačka.

Revlon Ultra HD Lip Lacquer: Gelová a lehká

Barvy na rty od značky Revlon jsou skvělou volbou pro dámy, kterým vyhovují lesklé a gelové textury. Tato řada nabízí několik bohatě pigmentovaných rtěnek a úzký štěteček, kterým zvýrazníte každý koutek rtu. Náš tip je odstín HD Fire Opal, který je oslnivý jako oheň.

Catrice Velvet Matt Lip Cream: Matná a tekutá

Tato rtěnka krásně zvýrazní a zmatní vaše rty. Výhodou je snadné nanášení a vysoká pigmentace. Naším tipem je odstín Brooklyn Pink–ster. Šťavnatá malinová barva se hodí jak k dennímu, tak i večernímu líčení.

Maybelline SuperStay Ink Crayon: Intenzivně pigmentovaná a hydratující

Rtěnka v tužce je vždy skvělou volbou a speciální řada Maybelline SuperStay Ink Crayon je toho důkazem. Vybírat můžete z deseti barev, nás ale nejvíce baví odstín Seek Adventure, který je růžový jako bonbón. Rtěnka dodá rtům matný vzhled a stačí jenom jedna vrstva, která vydrží prakticky celý den.