Novozélanďanka Simone Anderson zhubla více než 92 kilogramů. Za svou proměnu vděčí fitness

Novozélanďanka Simone Anderson zhubla více než 92 kilogramů. Za svou proměnu vděčí fitness Zdroj: dailymail.co.uk

Abychom byli ve svém životě spokojení a sršeli optimismem, měli bychom začít v prvé řadě sami u sebe. Právě i malá změna sebe sama k lepšímu promění také náš pohled na svět. Tuto skutečnost vám dosvědčí i Novozélanďanka Simone Anderson, která v průběhu šesti let zhubla 92 kilogramů. Jak to dokázala?

Na Instagramu zveřejnila své srovnávací fotky

29letá Simone Anderson z Nového Zélandu, ze které je v současnosti sexy žena, se nedávno rozhodla, že svým fanouškům na Instagramu prozradí svůj životní příběh. Není to totiž tak dávno, kdy vážila o 92 kilogramů více.

Simone Anderson šla doslova s kůži na trh a ukázala na Instagramu své dvě fotky. Na jedné z nich, která je stará šest let, vidíte obézní ženu s faldíky na pažích, břiše a bocích. Na druhé fotce pořízené v roce 2020 je Simone ve své aktuální formě. Kromě šesti let je mezi těmito fotkami rozdíl 92 kilogramů.

“Ohlédnout se do minulosti je pro mě vždy neskutečný pocit. Dívka, kterou vidíte nalevo, měla problém přejít příjezdovou cestu k vlastnímu domu, 20 minut chůze jí dělalo velký problém. Její dietou byl fast food a 99 procent pokrmů, které snědla, bylo nezdravých,” popisuje Simone, která do dnešní doby zhubla krásných 92 kilogramů.

Simone každý den cvičí a jí zdravě

Za superproměnu Simone Anderson vděčí především bandáži žaludku, ovšem i své pevné vůli a odhodlání. Před lety se totiž zamilovala do světa fitness a dle svých slov se snaží trénovat každý den. Kromě cvičení se zaměřila také na zdravý a vyvážený jídelníček.

“Snažím se jíst vyváženě. Můj jídelníček se skládá výhradně z čerstvých pokrmů. Každý den si užívám toho, jak silné a fit je teď moje tělo. Vždy jsem se cítila krásně a ve vnitru jsem byla tím stejným člověkem. Podstatným rozdílem je to, že nyní vím, že budu žít dlouhým a zdravým životem,” myslí si 29letá Novozélanďanka.

Po extrémním zhubnutí následovalo odstranění přebytečné kůže

Simone je stále temperamentní ženou, kterou byla dřív. Říká, že její váha ji rozhodně nedefinuje jako člověka. Je ale vděčná za to, že se před lety odhodlala k bandáži žaludku, odkud už byl jenom krůček ke zdravějším stravovacím návykům a pravidelnému cvičení.

“Dostala jsem tak možnost, abych začala od znovu a já se této možnosti snažím využít na 100 procent,” říká Simone Anderson, která je autorkou několika publikací o hubnutí a která působí i jako motivační řečník.

Simone Anderson jde ve své proměně ještě dál. Aby dosáhla opravdu dokonalého vzhledu, podstoupila odstranění přebytečné kůže na břiše. Také si nechala udělat plastiku prsou. Co na její proměnu říkáte? Myslíte, že její úsilí stálo za to?

Autor:
Publikováno: 9. 7. 2020 10:01 Nahlásit obsah