Betis vyřešil otázku trenéra, v létě se jeho týmu ujme Pellegrini

09.07.2020, 14:06
Aktuality
Manuel Pellegrini bude po sedmi letech znovu trénovat nějaký španělský klub. Již šestašedesátiletý chilský kouč se 1. srpna ujme kormidla sevillského Betisu, s tím v uplynulých dnech jednal o podmínkách angažmá a výsledkem je tříletý kontrakt...

Zkušený kouč v minulosti pět let seděl na lavičce Villarrealu, jeden rok vedl Real Madrid a následně se uchýlil do Málagy, odkud ho v roce 2013 zlákala nabídka od Manchesteru City. V Anglii pracoval i nadále, do konce prosince minulého roku byl manažerem West Hamu United.

Betis vstupoval do letošní sezony s velkými ambicemi a ty se mu nepovedlo naplnit. Místo okolo pohárových pozic se pohyboval ve druhé polovině tabulky a špatné výsledky nedávno stály místo trenéra Rubiho, jehož povinnosti pro zbytek sezony převzal Alexis Trujillo.

Pellegrini si už začal skládat svůj trenérský tým a jedním z asistentů bude Antonio Pérez Caínzos. Podle tisku je reálné, že do Andalusie zamíří i někdejší argentinský reprezentační obránce Martín Demichelis.

Autor: Tomáš Pavlík / realbetisbalompie.es

Komentáře (19)

Přidat komentář
RealC.F.

Než sem to rozklikl tak sem viděl Wengera z dálky

Reagovat
smazaný uživatel

Taky

Reagovat
fabec1222

Reagovat
CHONG

Ve Villarrealu a Málaze dokázal slušné věci, to by mohla být trefa do černého.

Reagovat
JM

Reagovat
Ed_Hazard

Verim ze sa to v Betise konecne rozbehne.

Reagovat
REPLIKATOR

(s tím černým pozor na rasismus)

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Dody10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

To sice ano, ale bojím se toho, že už to má za sebou, ve WHU to byl strašný průser. Ale na nikoho kvalitnějšího stejně v Betisu nemohli mít ani pomyšlení, takže dobrá volba. Navíc by měli posílit i na pozici sportovního ředitele, takže snad půjdou nahoru, pro LaLigu by byl silný Betis skvělým oživením.

Reagovat
Beči

Ve West Hamu je to ale strašný průser vždy s každým trenérem

Reagovat
Seydou Doumbia

na hovno klub no

Reagovat
smazaný uživatel

takze jako v betisu..

Reagovat
Kucka

Reagovat
Messiáš

Asi by to byl ohromný risk, což si Betis moc nemohl dovolit, ale dost se mi líbila spekulace o Gallardovi. Toho bych si v La Lize představit dokázal, ale kdoví, jestli by pro něj tranzice do Evropy a ještě do momentálně chaotického Betisu bez sportovního ředitele, s velkými ambicemi, nulovou trpělivostí a nejspíš značně vybrakovanou pokladnou, nebyla smrtící (až kariéru ničící)

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jo, ten vypadá velmi zajímavě. Snad se Pelle ukáže aspoň jako dobrá volba pro stabilizaci Betisu, jelikož to není nic víc než krátkodobý řešení.

Reagovat
OnlyWHU

Soubor tupců zaduněl.

Reagovat
RadekVonCZE

Snad se nemýlíš

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele