Příští týden ve SnowRunnerovi začnete hledat druhoválečné letadlo
zdroj: Saber Interactive

Příští týden ve SnowRunnerovi začnete hledat druhoválečné letadlo

9. 7. 2020 14:56 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

První várka obsahu ze season passu pro hardcore simulátor SnowRunner je konečně na cestě. Už příští týden ve středu, tedy 15. července, se spolu se svým věrným náklaďákem vydáte na průzkum dvou nových zasněžených map, z nichž jedna bude zasazená do Ruska a rozprostře se na osmi kilometrech čtverečních.

Novou hlavní misí bude nalezení, vyproštění a převezení vraku druhoválečného bombardéru. A že nepůjde o žádného drobka, dokazuje jeden z nových obrázků, který si můžete prohlédnout výše.

První sezóna season passu nazvaná Search & Recover vás dále obdaruje dvěma novými vozidly TUZ 17 „Actaeon“ a Ford 750 4x4 Crewcrab, dalšími skiny, ale i novými systémy, například možností upravit si interiér vozidel.

Season pass si můžete dodatečně pořídit k základní verzi hry, případně si můžete zakoupit samostatně jen toto konkrétní DLC, ale pokud jste sáhli po prémiové edici SnowRunnera, nemusíte už nic dalšího řešit.

Tvůrci ze studia Saber Interactive stále myslí i na hráče, kteří netouží po dokupování dodatečného obsahu. Existuje totiž možnost, jak si vyzkoušet obsah season passu, aniž byste si ho kupovali – stačí se připojit do kooperace k hráči, který ho má. Zároveň se chystá update 6.0, který přinese nové mise na základní mapy a aktualizuje modderské nástroje o možnosti upravovat a tvořit celé mapy a pohrát si s interiérovými doplňky.

Mezitím se slušně rozjíždí modderská komunita, která během dvou měsíců od vydání hry vytvořila 385 modifikací (podpora modifikací na konzolích se připravuje). Studio zároveň odměňuje vybrané tvůrce finančními odměnami, takže neváhejte přispět svou troškou do mlýna. Pokud se váš výtvor bude lidem líbit, můžete si přijít k až 10 tisícům korun.

Nejnovější články