Jizerská 50 hlásí 1 000 přihlášených a dál registrace nabízí za nejnižší cenu

Jizerská 50 hlásí 1 000 přihlášených a dál registrace nabízí za nejnižší cenu

Bude letošní zima v srdci Jizerských hor opět rekordní? Zdá se, že ano. Pořadatelé 54. ročníku ČEZ Jizerské 50 totiž evidují výrazný zájem o startovní čísla, a to u všech víkendových závodů, které se uskuteční od 12. do 14. února v Bedřichově.

Organizátoři závodu navíc chystají pro všechny doposud přihlášené speciální soutěž o podepsaný dres Pettera Northuga, norského fenomenálního závodníka, který se zúčastnil letošního ročníku. Zapojit se budou moci všichni, kdo se do konce týdne stihnout přihlásit. A jako motivace samozřejmě stále slouží možnost registrace za nejvýhodnější cenu.

Registrace běží na www.sportID.cz, podrobné informace najdou zájemci také na webových stránkách závodu www.jiz50.cz.

A aby informací nebylo málo, právě probíhá také registrace na letní variantu závodu. Ta proběhne v sobotu 29. srpna rovněž v Bedřichově a okolních lesích Jizerských hor. Vyrazte do severních Čech po svých, běžky tentokrát nechte doma, do února 2021 mají na vyladění formy času dost.

Postavte se na start letní varianty závodu po boku mistra světa v boxu Lukáše Konečného nebo elitního českého běžkaře Standy Řezáče. Na výběr máte z tras na 5, 11, 22 a 50 km. Tratě budou připraveny tradičně i pro děti v rámci závodů Dr.Max. Těšíme se na startu!