Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Hubníkovo velké sbohem, další válka v derby

Praha

Sezona ještě nekončí, ve skupině o titul už je ovšem dohráno. Slavia v derby před převzetím mistrovského poháru uhájila nedobytnost Edenu, tři její hráči figurují v ideální sestavě 5. kola nadstavby fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Čtyři zástupce má v jedenáctce druhá Plzeň, dva třetí Sparta.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 5. kola nadstavby fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:

Článek

Pražské derby bylo znovu válkou pro odolné nátury. Bojovník Coufal se v ní samozřejmě neztratil, navíc trefil břevno. K tlaku sešívaných vydatně přispívali Stanciu a Provod. Rudí se ovšem ubránili. V brance měli skvělého Heču a důležité zákroky přidal i stoper Hancko.

Plzeň se loučila se svým dlouholetým hrdinou Hubníkem, který se vrací do Olomouce. V duelu s oslabeným Libercem mu spoluhráči věnovali hladkou výhru. Dvakrát se trefil Čermák, skóre zvýraznili Mihálik a Kovařík.

Klokanům skončila sezona. Kapitán Jindřišek jim sice trefil výhru v odvetě s Mladou Boleslaví, gól Jiřího Klímy však už před ním jistil postup Středočechů do kvalifikace o Evropskou ligu.

Sestava 5. kola nadstavby fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Heča (Sparta) - Coufal (Slavia), Hubník (Plzeň), Hancko (Sparta) - Čermák (Plzeň), Stanciu (Slavia), Jindřišek (Bohemians), Provod (Slavia) - Mihálik (Plzeň), Jiří Klíma (Mladá Boleslav), Kovařík (Plzeň).

Reklama