Zahrajte si přes 100 her od Ubisoftu zdarma, máte na to týden
Hry zdarma Článek Zahrajte si přes 100 her od Ubisoftu zdarma, máte na to týden

Zahrajte si přes 100 her od Ubisoftu zdarma, máte na to týden

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

9. 7. 2020 16:27

Ubisoft spustil lákavou nabídku v rámci předplatného Uplay+.

Reklama

Zvládnout 100 her za týden se zdá být jako nadlidský výkon. NIcméně nyní máte možnost si zdarma vyzkoušet Uplay+ na týden. Tahle akční nabídka poběží až do 27. července, takže pokud nepatříte mezi měsíční předplatitele služby Uplay+, rozhodně toho využijte. Zdarma si tak můžete zahrát cokoliv ze série Assassin's Creed, Far Cry, Tom Clancy's atd. Rozhodně si z té stovky titulů něco vyberete.

Kromě 100 plných her vám Uplay+ taky odemyká deluxe, gold nebo limitované edice a jakýkoliv další dodatečný obsah ke hrám, DLC nebo season passy. Taky se díky němu můžete dostat do uzavřených beta testování a předběžných přístupů.

Pokud by se vám služba Uplay+ zalíbila a chtěli byste ji používat nadále, tak vás měsíčně bude stát v přepočtu cca 400 Kč. Tahle částka se vám taky automaticky po vypršení sedmidenní zkušební doby strhne, takže pokud to nechcete platit, nezapomeňte si včas předplatné zrušit.

Ještě připomínáme, že v rámci nedělního streamu Ubisoft Forward můžete zdarma získat kopii Watch Dogs 2 a další in-game odměny. Takže si tuhle událost nalaďte v neděli 12. července od 19:30 na Youtube.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama