Maca peruánská vrátí touhu do vaší ložnice

V ložnici už to není jako dřív? Trpíte únavami a nechutí, a navíc je pro vás strašně těžké myslet sexy? Sáhněte po přírodním afrodiziaku v podobě prášku, kapslí nebo tablet. Stojí pár korun a mají ho i drogerie!

Maca peruánská je malá rostlina z peruánských And, kterou pěstitelé chodí sbírat do nadmořské výšky 3500 metrů. Tamní ji považují za zázračnou zeleninu, která reguluje hormonální a enzymatickou aktivitu a neskutečně dobře působí na libido a plodnost. Její nutriční profil je působivý.

Poskytuje vitamin C, draslík, železo a měď, nicméně pochlubit se může i slušným množstvím vitaminu B. Někteří její chuť popisují jako máslovou, čehož si cení skuteční fajnšmekři, kteří ji v rámci koktejlů a smoothies kombinují s čokoládou nebo některými druhy ovoce, kupříkladu s banánem nebo mangem. Co se týče účinků na milostný život, tak i v tomhle směru je to pěkná divočina.

Vraťte mi moje chutě!

S přibývajícím věkem může dojít ke snížení sexuální touhy. Pravda je taková, že okolo třicátého roku života dochází k poklesu testosteronu v těle u mužů i žen, takže se právě v tuto dobu zájem o posílení libida stává horkým tématem. Maca, jejíž účinky jsou prověřené vědou, bývá perfektním řešením. Účinně a dlouhodobě zvyšuje sexuální touhu, přičemž se udává, že by se měla užívat nejméně šest týdnů.

A jak je to s plodností?

Pokud jde o sexuální zdraví, reprodukce nemusí být na seznamu přání každého páru, ale pro ty, kdo chtějí otěhotnět, se maca nabízí jako dobrá pomoc. Podporuje totiž plodnost mužů a souběžně s tím může zlepšit kvalitu spermatu. V rámci jedné studie se objevily informace, že několik sledovaných mužů zaznamenalo zvýšení objemu, počtu a pohyblivosti spermií po čtyřech měsících konzumace. Mezi další bonusy pak patřilo snížení erektilních dysfunkcí, což se taky počítá.

Nejen častěji, ale i déle!

Maca prokazatelně působí na zvyšování energie a vytrvalosti, což je ostatně důvod, proč se na ni s důvěrou obrací nejeden sportovec. Pohyb jako pohyb. Ten z posilovny se klidně může přesunout do ložnice, tedy pokud tuhle superpotravinu, která je k dostání i v drogeriích, zařadíte do svého denního režimu. Pro maximalizaci účinku se zároveň udržujte fit, dbejte na vyváženou stravu, dostatečně odpočívejte a udělejte své vlastní tělo atraktivnější. I to se totiž počítá za jedno z nejlepších afrodiziak.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:37
189 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:36

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat