hw
Dell představuje novinky pro hráče

Dell představuje novinky pro hráče
05:07, 10.07.2020

Dell představil nové herní vybavení. Výkonný notebook G7, desktop G5, dva herní monitory S2721DGF a zakřivený S2721HGF, a také herní mechanickou klávesnici AW410K.

Notebook Dell G7

Zcela přepracovaný herní notebook G7 15/17 poskytuje vysoký výkon, ale zároveň má i stylový design, takže pro něj není problém ani odskočit si na chvíli třeba do školní učebny. Nová G7 nabízí pro hraní na cestách výrazně více než předchozí generace. Je štíhlejší, výkonnější a vybavená novými užitečnými funkcemi, jako například nastavitelným osvětlením šasi. G7 15 zeštíhlel o 4 mm na 20,5 mm u pantů, a to jednak díky jejich nové konstrukci a jednak díky celokovovému černému eloxovanému plášti. Totéž platí o elegantním displeji s úzkými rámečky – ten se u modelu G7 15 ztenčil z 9,9 mm na 6,5 mm a u 17palcového modelu na 8,16 mm.

Klik pro zvětšení (Dell představuje novinky pro hráče)

Notebooky G7 jsou postavené na nejnovějších procesorech Intel Core 10. generace (až i9) a grafických kartách NVIDIA GeForce (až NVIDIA GeForce RTX 2070 s Max-Q u 15palcového modelu a NVIDIA GeForce RTX 2070 Super u 17palcového modelu). Herní zážitek umocňuje vysoce přesné ovládání skleněným trackpadem a nastavitelné osvětlení těla přístroje a klávesnice se čtyřzónovým RGB podsvícením. Samostatné tlačítko „Game Shift“ slouží k okamžitému přepnutí ventilátoru do režimu dynamického řízení otáček při náročných herních sekvencích. O zvukovou stránku se stará 3D Audio Nahimic s 360° pokrytím, funkcí VoiceBoost a zvukovým radarem Sound Tracker. Nové notebooky G7 15 a 17 jsou k dispozici v ceně od 1429,99 USD.

Klik pro zvětšení (Dell představuje novinky pro hráče)

Desktop Dell G5

V duchu herních počítačů Dell u desktopu G5 pořádně šlápnul na plyn. Pod jeho kapotou tepe procesor Intel Core 10. generace, který dodává vysoký výkon pro plynulejší hraní s vysokou snímkovou frekvencí. Doplňuje jej grafická karta NVIDIA GeForce GTX/RTX s podporou VR nebo AMD Radeon RX 5600 pro bleskurychlé odezvy a ničím nerušenou akci v rozlišení 1080p.

Při intenzivních herních seancích jsou k dispozici čtyři režimy chlazení, které lze ovládat z řídicího centra Alienware. Užitečné jsou nejen při hraní, ale i při práci, učení nebo sledování videa. Kompaktní počítač G5 lze snadno rozšiřovat a upgradovat díky přístupu bez použití nářadí. Je koncipovaný pro hraní na omezeném prostoru, například na koleji, v dětském pokoji nebo v kanceláři. Osobitý design čelního panelu dokresluje RGB osvětlení, boční panel je možné nahradit průhledným. Nový stolní počítač G5 je v prodeji za ceny zhruba od 699,99 USD.

Klik pro zvětšení (Dell představuje novinky pro hráče)

Herní monitory Dell

Z nových herních monitorů se nabízí buď plochý Dell S2721DGF nebo zakřivený Dell S2721HGF. Herní monitor Dell S2721DGF nabízí hráčům nový design a mimořádný vizuální zážitek díky podpoře standardu VESA DisplayHDR 400 pro graficky náročné hry. Technologie Fast IPS, rozlišení QHD, podpora technologií NVIDIA G-SYNC a AMD FreeSync Premium Pro znamená, že se hráči mohou těšit na vynikající barevné podání, bleskurychlou obnovovací frekvenci 165 Hz a skutečnou dobu odezvy 1 ms (šedá-šedá) v režimu Extreme, stejně jako na zcela plynulý obraz bez trhání a zasekávání.

Hrami inspirovaný nový design nabízí funkční i estetické kvality a ultratenké rámečky na třech stranách zvětšují plochu obrazu. Ovládání OSD je naprosto intuitivní díky snadno dosažitelným funkčním tlačítkům a joysticku na zadní straně monitoru. Stavitelný podstavec se zkosenou základnou zajišťuje optimální nastavení výšky a náklonu a jeho menší rozměry usnadňují manipulaci a umístění monitoru. Tento model bude celosvětově v prodeji od 28. července 2020 za cenu 569,99 USD.

Klik pro zvětšení (Dell představuje novinky pro hráče)

Na herním monitoru Dell S2721HGF se zakřiveným FHD VA panelem hra uživatele naprosto pohltí. Díky podpoře technologie NVIDIA G-SYNC si hráči užijí svižnou akci i při vysoké obnovovací frekvenci 144 Hz s naprosto plynulým a ostrým obrazem. Stejně jako jeho plochý sourozenec je i tento herní monitor provedený v novém, svěžím, herním světem inspirovaném designu. Optimální chlazení zajišťují dodatečné větrací otvory pro odvod tepla na zadní straně. Tento monitor bude k dispozici od 21. srpna 2020 za cenu 279,99 USD.

Klik pro zvětšení (Dell představuje novinky pro hráče)

Klávesnice Alienware AW410K

Protože na klávesnici při hraní prostě záleží, zkonstruoval Dell mechanickou herní novinku AW410K. Plnohodnotné klávesy se spínači Cherry MX Brown, které jsou proslulé citlivostí, tichým chodem a nízkým odporem, zajišťují hráčům hmatovou odezvu a vysokou životnost 100 milionů stisků. Klávesnice je vybavená plně programovatelnými klávesami pro makra a funkce. RGB podsvícení AlienFX pro jednotlivé klávesy nabízí až 16,8 milionu barev. Klávesnice se nemůže zaseknout ani při vypjatých herních situacích díky podpoře současného stisku libovolného počtu kláves. Sklon klávesnice lze pro maximální pohodlí při hře snadno nastavit ve třech stupních stejně jako upravit výšku. USB port se zase hodí k připojení dalších zařízení. Mechanická herní klávesnice Alienware RGB bude v prodeji od 4. srpna 2020 za cenu 129,99 USD.


DALŠÍ

CGwillWin