Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Scooby-Doo míří do kin



10.07.2020

Do českých kin přichází 16. 7. 2020 první celovečerní animované dobrodružství populárního psa Scoobyho a slibuje báječnou podívanou.

 

Foto: Warner Bros.

Víte, jak to vlastně se Scoobym všechno začalo? Pokud ne, v tomhle novém filmu máte možnost to zjistit! Navíc podpoříte Záhady s. r. o. při řešení jejich dosud nejděsivějšího případu. Snímek Scoob! vás tedy zavede na samotný začátek přátelství Scoobyho a Shaggyho.

Na velkém plátně konečně uvidíte, jak tihle dva kámoši založili spolu s mladými detektivy Fredem, Velmou a Daphne legendární partu řešitelů záhad. Po stovkách úspěšných případů musí teď ale přijít na kloub obzvlášť zapeklité věci. Zločin nikdy nespí a svět má brzy zakusit zlobu přízračného psa Kerbera. Je odstartován napínavý závod s časem a psí apokalypsa je na spadnutí!

 

Skupina přátel brzy zjišťuje, že pravým klíčem k řešení by mohl být právě Scooby.

Scoob! je americký počítačově animovaný komediální film vyrobený společností Warner Animation Group a založený na oblíbené sérii Scooby-Doo. Režíroval ho Tony Cervone na základě scénáře Matta Liebermana, Adama Sztykiela, Jacka Donaldsona a Dereka Elliotta.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist