Hlavní obsah

Rolling Stones vydají v reedici album, na němž je hit Angie

Právo, Jaroslav Špulák

Britská rocková skupina Rolling Stones pokračuje ve vydávání starších nahrávek. Již 4. září letošního roku vydá deluxe reedici svého studiového alba Goats Head Soup z roku 1973. Napsala to na svých oficiálních internetových stránkách.

Foto: EMI Music

Aktuální sestava The Rolling Stones, zleva Keith Richards, Ron Wood, Mick Jagger a Charlie Watts.

Článek

Album Goats Head Soup, které formace nahrávala na Jamajce, ve Spojených státech a Velké Británii, obsahuje v původní verzi deset skladeb. Jednou z nich je velký hit kapely, balada Angie.

Reedice nahrávky bude obsahovat tři dosud nezveřejněné písničky. Jde o Criss Cross, All the Rage a Scarlet. V posledně jmenované hraje kytarista skupiny Led Zeppelin Jimmy Page.

Součástí čtyřalbové reedice bude i záznam koncertu Rolling Stones v Bruselu z roku 1973, který vyšel v roce 2011 v limitovaném nákladu pod názvem Brussels Affair. V „krabici“ bude i stodvacetistránková kniha esejů a raritních fotografií.

Album Goats Head Soup nahráli Rolling Stones v sestavě Mick Jagger (zpěv), Keith Richards (kytara), Mick Taylor (kytara), Bill Wyman (baskytara) a Charlie Watts (bicí).

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám