Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Tomáš Trapl (56), kterého vídáme například v muzikálech Kat Mydlář, Tři mušketýři nebo Kleopatra v Divadle Broadway, sbalil kufry a odletěl se svou přítelkyní Petrou na zaslouženou dovolenou.

Také letos odjeli relaxovat na ostrov Kréta, který navštěvují pravidelně každým rokem. Zamilovaný pár si slunné Řecko opravdu oblíbil. Letošní dovolená se ale v jednu chvíli z pohodového odpočinku proměnila ve chvíli hrůzy.

Přítelkyně Tomáše Trapla totiž utrpěla nepříjemné zranění a musela vyhledat místní lékařskou pomoc. V rukou lékařů totiž skončila po hrůzném zážitku v bouřlivém moři.

„Smetla mě mořská vlna z mola a narazila na kovové schůdky. Dopadla jsem ještě dobře,“ svěřila se Super.cz půvabná Petra, která nyní musí i na dovolené nosit berle.

„Bolí mě každý krok, a to docela dost. Ale s berlemi je to lepší,“ dozvěděli jsme se dále. Zpěvák byl po celou dobu strávenou v místní nemocnici pro svou zraněnou přítelkyni oporou.

„Zvládli jsme to jak jinak než s úsměvem. Aspoň jsem si vyzkoušela zdravotní péči na Krétě a vše proběhlo nadstandardně a na jedničku. Velké díky za oporu a pomoc,“ napsala na adresu svého milého Tomáše.

Reklama

Další články

Načítám