Po nevěře ukázala Lela své zbraně. Tímhle tělem srovnala svého záletníka Karlose Vémolu

Lela ukázala své ženské zbraně.
Lela ukázala své ženské zbraně.
Foto: Archiv Lely Ceterové
Rudolf Šindelář | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 11. 7. 2020

Před pár dny otřásla zápasník MMA Karlos "Terminátor" Vémola zachraňoval partnerskou krizi, která měla vzniknout kvůli pletkám s jinými ženami. V reakci na to natočil video, v němž ukázal idylickou rodinku a že se vlastně nic neděje. Teď jeho Lela vytasila na svém Instagramu mocné ženské zbraně, které jsou jasným důvodem, proč se »mlsný kocour« Karlos zklidnil.

"Rodina je nejvíc. Miluju holky moje nejvíc na světe a nenecháme si to bulvárem zkazit," okomentoval Vémola svůj snímek s rodinkou. Poté ještě natočil dojemné video, na němž vzal matku své dcery Lili na večeři. Nakonec obvinil bulvár, že si vymýšlí... "Nevypadá to, že by Lela byla nas.... nebo, že by to bylo před rozchodem, jako někteří novináři píšou. Co lásko?" dotazoval se ve videu Vémola své partnerky (evidentně nadšené - pozn. red.) a snažil se tak ukázat, že se nic nestalo.

Nestalo. To jen Lela předtím přidala pod snímek Vémoly, který v tu dobu byl na výletě ve francouzském Saint-Tropez, poměrně ostrý komentář. (Více o kauze Vémola a jeho ženy naleznete ZDE)

Dnes už je ale krize zažehnána. Vémola za se doma seká latinu a moc dobře si uvědomuje, že ztratil Lelu by rozhodně nebyl dobrý tah. Navíc když spolu vychovávají ani ne roční dceru Lili.

Lela se aktuálně na Instagramu pochlubila svými vnadami, které Karlose snad jednou pro vždy srovnají. Jedna ostuda kvůli jiným ženám snad stačila. Podruhé by se to slavnému českému zápasníkovi nemuselo vyplatit.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.