Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Čelní střet motorkáře s autem

Pro těžce zraněného motocyklistu na místo letěl vrtulník LZS

11. července 2020 14:15 , aktualizace 15:42

     Dnes po jedenácté hodině dopoledne došlo nedaleko Merklína k velmi vážné dopravní nehodě, během níž se čelně střetl motorkář s osobním vozem. Na místo okamžitě vyjely všechny složky IZS a také vzlétl vrtulník LZS.
     Záchranáři z místa letecky transportovali muže narozeného v roce 1960 s těžkým zraněním na Urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň.
     Podle mluvčí policie z dosavadního šetření vyplývá, že šedesátiletý řidič motocyklu Yamaha jel od obce Merklín na Horušany a při projíždění křižovatky přejel do protisměru, kde se čelně střetl s osobním vozem VW Passat, který řídil osmačtyřicetiletý řidič.
     Po střetu obě vozidla skončila v silničním příkopu. Dechová zkouška byla u řidiče osobního vozu negativní, u motocyklisty nešla z důvodů jeho zranění vykonat a proto byl nařízen odběr krve. Řidič osobního vozu vyvázl bez zranění a policisté nehody nyní stále ještě šetří.

Foto: Ilustrační




Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!