Manželka Johna Travolty Kelly Prestonová podlehla rakovině prsu ve věku 57 let

Kelly Petrsonová bojovala s rakovinou prsu dva roky.

V 57 letech zemřela manželka Johna Travolty, herečka Kelly Preston

Americký herec John Travolta v neděli oznámil, že jeho žena Kelly Prestonová nezvládla boj s rakovinou prsu a ve věku 57 let zemřela. S nemocí se léčila dva roky. Podle mluvčího rodiny už delší dobu podstupovala lékařské ošetření, píše web Mail Online.

Kelly Prestonová o své nemoci nikdy nemluvila veřejně, napsal web Mail Online. „S těžkým srdcem vám oznamuji, že moje krásná žena Kelly nezvládla dvouletou bitvu s rakovinou prsu,“ uvedl herec na sociální síti Instagram. Manželé byli svoji téměř třicet let.

„Nyní si vezmu nějaký čas na to, abych tu byl pro své děti, které ztratily matku. Odpusťte mi proto, pokud o nás chvíli neuslyšíte,“ napsal Travolta. Ke smrti matky se vyjádřila i dcera Ella. „Nikdy jsem nepoznala nikoho tak odvážného, silného, krásného a milujícího, jako jsi Ty,“ píše dvacetiletá Ella. Dojemný příspěvek doplnila o fotografii matky. „Tolik tě miluji, mami,“ dodává.

Travoltovi zemřel již dříve syn

„Budu navždy vděčný jejím lékařům i zdravotním sestrám v texaské nemocnici MD Anderson Cancer Center a všem dalším lékařským centrům, která ji pomohla, stejně jako jejím mnoha přátelům a milovaným, kteří byli po jejím boku,“ uvedl Travolta.

Bývalá modelka a herečka Kelly Prestonová měla s Johnem Travoltou tři děti. Syn Jett jim ale před jedenácti lety zemřel v pouhých 16 letech. Příčinou úmrtí byl náhlý záchvat, jenž byl projevem srdeční choroby zvané Kawasakiho nemoc.

Poslední příspěvek na Instagramu zveřejnila Prestonová letos v červnu na Den otců. Předpokládá se, že je ale fotka pořízena z dřívější doby, napsal Mail Online. Na fotografii nechybí ani syn Bejnamin a dcera Ella.

Prestonová se narodila v Honolulu na Havaji a poté začala studovat na University of Southern California. V roce 1991 se zasnoubila s Travoltou v Gstaadu ve Švýcarsku. V září téhož roku pár vstoupil do manželského svazku.

Tagy: