ČT natáčí třináctidílný seriál Kukačky, režíruje ho Arichtev

pondělí, 13. července 2020, 15:05 TV MediaGuru

Biser Arichtev natáčí pro Českou televizi nový třináctidílný seriál Kukačky, příběh je postaven na záměně dětí v porodnici.

Kukačky, zdroj: ČT

Kukačky, zdroj: ČT

V Praze-Klánovicích a na Slapech momentálně natáčí televizní štáb v čele s režisérem Biserem Arichtevem třináctidílný seriál Kukačky. Objeví se ve vysílání České televize (ČT). Ústřední rodičovskou čtveřici, která si v porodnici zamění děti, ztvární Sabina Remundová s Davidem Novotným a Marta Dancingerová s Markem Adamczykem. Tvůrci, kteří jsou podepsáni pod projekty, jako Vyprávěj nebo První republika, se po vynucené jarní pauze vrátili k natáčení. Poslední klapka padne na konci prázdnin.

„Díky silnému a jedinečnému tématu, tedy záměně dětí, máme možnost rozvinout dramatický příběh založený na reálných vztazích osobitých postav, ukázaných v běžných každodenních situacích. Jde o typ seriálu, který v posledních letech z českých obrazovek téměř vymizel,“ vysvětluje kreativní producent České televize Jan Lekeš.

Ústřední dvojici zaměněných chlapců ztvárňují Viktor Sekanina a Theo Schaefer. V dalších rolích se představí Jiří Štrébl, Veronika Freimanová, Michal Isteník, Jitka Čadek Čvančarová, Štěpán Benoni nebo Petr Kostka.

Štáb má za sebou více než polovinu z osmdesáti natáčecích dní. Po záběrech z Hradových Střimelic, Prahy-Klánovic nebo Slap se vrátí do pražského centra a ateliérů České televize.

Autory projektu jsou Filip Bobiňski, Jan Coufal a Petr Šizling, režisérem je Biser Arichtev, seriál produkují Dramedy: Petr Šizling a producent Filip Bobiňski.

-mav-