Hlavní obsah

Star Trek jako animovaná série

Novinky, Stanislav Dvořák

Nový Star Trek: Lower Decks bude pro fanoušky mírně řečeno překvapivý. Nejlépe by se dal popsat jako animovaný sitkom.

Trailer Star Trek: Lower DecksVideo: CBS

 
Článek

Sérii Star Trek: Lower Decks uvede CBS All Access už letos v létě. Odehrává se na bezvýznamné lodi U.S.S. Cerritos v roce 2380 a nové postavy nejsou typičtí hrdinové, ale technický personál. Mariner, Boimler, Rutherford a Tendi působí na spodních palubách kosmické lodi.

Seriál chce být hlavně humorný, staví na protikladu borců z můstku a břídilů z podpalubí. Hlasy postavičkám propůjčili Tawny Newsome, Jack Quaid, Noël Wells, Eugene Cordero, Dawnn Lewisová a Jerry O’Connell. První epizoda bude uvedena šestého srpna.

Foto: CBS

Star Trek: Lower Decks

Neznamená to ale konec hraného Star Treku, další seriály se pořád plánují. Dlouho se psalo i o celovečerním filmu, který měl natočit Quentin Tarantino. Toho už se ale pravděpodobně nedočkáme, protože režisér loni oznámil, že to nevyjde a směřuje teď k jiným projektům.

Tarantino se začal připravovat na Star Trek v roce 2017 a hned vznesl požadavek, aby film byl do 17 let nepřístupný, což je u této série hodně neobvyklé. Většina velkorozpočtových sci-fi se orientuje na mládež a hollywoodská studia strachy trnou, aby jim komise filmy neoznačila za „R“, protože tím přijdou o diváky a peníze.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám