Psychiatr: Hvězdně obsazená kriminálka se představuje v traileru ke 2. řadě

Psychiatr: Hvězdně obsazená kriminálka se představuje v  traileru ke 2. řadě | Fandíme seriálům
TNT
Zobrazit dalších 20 obrázků
Nová upoutávka k The Alienist: Angel of Darkness vám nedá spát.

Dakota Fanning, Daniel Brühl a Luke Evans se vydávají na lov dalšího vraha dětí, který trýzní ulice New Yorku na sklonku 19. století. Nová upoutávka je velmi povedená a ve zběsilém rytmu za drásavého hudebního doprovodu ukazuje mnoho nových záběrů, jež vábí ke dvoudílné premiéře, která se uskuteční již 19. 7. na stanici TNT. Tuzemští diváci mohou doufat v dostupnost druhé sezóny na Netflixu, kde je momentálně ke zhlédnutí první řada Psychiatra s anglickými titulky.

Přehled nejzajímavějších seriálů, které startují v červenci
 

Druhá série The Alienist s podtitulem Angel of Darkness se stejně jako předchozí řada inspirovala stejnojmenným románem od Caleba Carra. Synopse druhé řady zní: „Sara (Dakota Fanning) si otevřela vlastní soukromou detektivní agenturu a řeší nový kriminální případ. Kvůli zapeklitému případu opět spojí s impozantním psychiatrem Kreizlerem (Daniel Brühl) a nynějším reportérem New York Times Johnem Moorem (Luke Evans), aby našli maličkou Anu Linares, unesenou dceru španělského konzula. Jejich vyšetřování je vede po zlověstné cestě vraždy a podvodu, směřující k nebezpečnému a nepolapitelnému vrahovi.

Stejně jako v případě první řady se i tato série zaměří vyjma pátrání po brutálním vrahovi i na provokativní otázky, které tížily lidstvo na konci 19. století – korupci institucí, nerovnost v příjmech či roli žen ve společnosti – témata, která ve společnosti rezonují dodnes. V galerii si můžete prohlédnout screeny z traileru a nové promo fotografie.

Zdroj: Slashfilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu