Šíp.deník.cz

Král solárií Janotka je volný! Manželka mu zahnula hned po svatbě

Dooranžova zbarvený krasavec Michal Janotka teď bude mít na návštěvu solária spoustu času. Doma na něj totiž nikdo čekat nebude. Manželství s krásnou Karolínou se mu rozpadlo a důvod je prostý. Hned po svatbě mu měla být nevěrná.

1 / 11
Michal Janotka

Snažil se zuby nehty. Vztah ale udržet nešel. Manželku Karolínu sice Janotkovi každý záviděl, ale zřejmě není až tak o co stát. Karolína mu byla prý nevěrná hned po svatbě a primácký reportér se to snažil rozdýchat. To se nepovedlo.

Místo, aby si to doma vyříkali, spamoval Janotka zeď sociální sítě zraněnými citáty. Z těch se dalo snadno vyluštit, co se u nich doma děje. „Láska a přátelství nikdy nezklame, zklame vždy jen člověk, ale i když myslíš, že už nemáš sílu, nakonec se prostě jen znovu zvedni, pořádně se nadechni a nech svůj život plynule plout,“ napsal Michal Janotka na Facebook.

Byla to láska jako trám!

Michal JanotkaZdroj: Facebook

U slov raněného srnce ženy brečely. Za období veřejného pláče si musel získat spousty fanynek. Janotka zašel posléze ještě dál a zveřejnil status s tím, že jeho manželství definitivně končí. Byl však ještě konkrétnější.

I člověku naprosto nepolíbenému mezilidskými vztahy by došlo, o čem to ten Janotka mluví. „Je těžké to takhle veřejně prezentovat, vlastně ani nevím, jak to napsat, někteří to ale možná podle mých posledních statusů tak nějak už tušili,“ píše Janotka a má dobrý odhad. Ono se to netušit snad ani nedá.

Karolína má postavičku, kterou jí dvacítky závidějí

Michal JanotkaZdroj: Facebook

„Jiní ale nevědí a stále častěji se ptají, kde mám manželku Karolínu, jak jsme si užili roční výročí od svatby, jak se jí daří, jak se máme, jak toleruje mou práci, proč sem nedávám společné fotky atd. A já pořád nějak neutrálně odpovídám, takže myslím, že už je potřeba uvést věci na pravou míru, je to důležité, i když jsem to pořád a pořád oddaloval,“ pokračuje.

„Realita je taková, že už několik měsíců manželku nemám, nežijeme spolu, jednoduše to neklapalo, každý měl jiné představy o životě a vyústilo to v něco, co prostě nemohu odpustit. Víc bych to asi rozebírat nechtěl, myslím, že tohle stačí,“ vysvětluje Janotka a naznačuje důvod rozpadu.

Pro Janotku už je vztah minulostí

Michal JanotkaZdroj: Facebook

Náznak je to ale tak obrovský, že nic jiného než nevěra, to snad ani být nemůže. „I když jsem si prošel poměrně dlouhým trápením, už je to pro mě uzavřená kapitola, odpustil jsem, znovu se nadechuji a ano, teď svůj život nechávám plynule plout. Nikdy totiž nevíš, co ti zrovna chystá, a v tom je prostě úžasný,“ ukončuje svoje povídání v radostném tónu Janotka.

I když Janotka důvod rozpadu manželství nekonkretizoval, někdo jiný z televize Prima ano. „Karolína Michala podvedla krátce po svatbě,“ řekl Expresu zdroj z televize.

Karolína mu měla být nevěrná

Michal JanotkaZdroj: Facebook

„On se s tím snažil smířit a odpustit jí, ale vnitřně ho to sžíralo a nedokázal s tím žít. Nechtěl se rozcházet a manželství chtěl dát šanci, ale pak nastal bod, kdy se jí nemohl dívat ani do tváře,“ dodal. Snad Janotka brzy najde někoho, kdo si ho bude o něco víc vážit.

Najde si Janotka další půvabnou blondýnu?

Michal JanotkaZdroj: Facebook

Fešák k pohledání

Michal JanotkaZdroj: Facebook

Je to zapálený reportér

Michal JanotkaZdroj: Facebook

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů