Moje šťastná hvězda

Rozvede kolegu?

V současné době patří mezi hvězdy Slunečné. Co je ale Kateřina Klausová (28) vůbec zač? Zatímco v seriálu je v obležení dvou mužů, ve skutečnosti takové štěstí už moc nemá.

V minulosti sice prožila několik vztahů, dokonale se je ale před veřejností snažila ututlat. Dlouho byla spojována s filmovým producentem Petrem Kovarčíkem (†61) a říkalo se o ní, že si přes něj chce vyšlapat cestičku vzhůru.

Sama to ale později popřela a bylo jí líto, že si o ní lidé takovéhle věci myslí. Pak se nějaký čas zase spekulovalo, že randí se zpěvákem Davidem Krausem (40), který měl být dalším schůdkem k velkému úspěchu.

Zda na tom bylo něco pravdy, to se bohužel dodnes neví. Jedno je ale jisté, v prosinci loňského roku se s jedním přítelem měla rozejít. O Krause ale jít nemělo.

Na koho má zálusk?

Jak to tak ale vypadá, Kateřina je ve skutečnosti nejspíš úplně jiná. A možná už by se taky ráda usadila. Její rodiče dokonce chtějí, aby se už vdala. Skočí snad po prvním, který se jí připlete do cesty, a začne lovit mezi svými kolegy?

Vzhledem k tomu, že je evidentně na o něco starší muže, do oka jí zřejmě padl fešák Filip Tomsa (36). Ten se totiž přiznal, že to s ním ženy umějí a on občas neumí odolat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden