„Za týden to bude rok, co nám do života vešla tahle malá osůbka, a ona už nám skoro chodí sama!“ žasla na sociální síti Nikol Moravcová, plavovlasá influencerka, co se proslavila coby bezskrupulózní zlatokopka v reklamě na pojišťovnu. Od té doby si prošla životem dlouhou cestu a usadila se po boku pohledného Slováka Karola, jehož poznala v roce 2017 na seznamce. O rok později se vzali a další léto přivítali do rodiny rozkošnou dcerku s neobvyklým jménem Violet.

Z maličkého, křehkého miminka je dnes už velké dítko s šibalským kukučem (díky čemuž mnohým Nikoliným followerům připomíná vyhlášeného šéfkuchaře, čtyřicetiletého Jana Punčocháře…), co se nejenom batolí, ale už dělá dokonce své první krůčky! „Nejdřív si zvykáte na to, že jste jedno tělo, a než se nadějete, tak už vás pouští za ruku a šlape si vlastní cestičku…“ posteskla si Moravcová nostalgicky na instagramu.

VIDEO: Blogerka Nikol Moravcová: S dcerou sletěla ze schodů! Zlomené prsty na nohou.

Video
Video se připravuje ...

Blogerka Nikol Moravcová: S dcerou sletěla ze schodů! Zlomené prsty na nohou. Markéta Reinischová

Jako vzpomínku na dobu, kdy se dcerka poprvé na vratkých nohou „vypravila do světa“, nechala si Nikol pořídit sérii rozkošných fotografií plných lásky. „Než nám uteče,“ dodala Moravcová s nadsázkou.

Není nejspíš divu, že její příznivci v komentářích označili něžné snímky za „reklamu na štěstí“. Na rozdíl od mnoha jiných celebrit, co na internetu prezentují pouze svou dokonalou stránku, Moravcová se však nestydí sdílet ani okamžiky, kdy jí do smíchu moc není: svůj první Den matek například strávila se střevní virózou. V horečkách byla tehdy jak ona, tak i malá Violet…

VIDEO: Devátý měsíc a pořád ve svém živlu! Těhotná blogerka Nikol Moravcová o porodu . 

Video
Video se připravuje ...

Devátý měsíc a pořád ve svém živlu! Těhotná blogerka Nikol Moravcová o porodu. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
90 fotografií