LaLiga - preview 37. kola

16.07.2020, 08:40
Previews
Kompletní 37. kolo má dnes na programu španělská liga a hodinu před půlnocí může být znám nový mistr - Real Madrid k tomu potřebuje porazit Villarreal, případně zaváhání Barcelony proti Osasuně. Na opačném pólu tabulky potřebují vyhrát Mallorca a Leganés, jinak bude další kolo na rok jejich posledním mezi elitou...
SD Eibar - Real Valladolid  (čtvrtek 18:30)
V Eibaru už prakticky o nic nepůjde. Domácí i hosté jsou dvě kola před koncem zachráněni, a tak se bude hrát především o to, kdo skončí v tabulce výše. Ani zde však není velký prostor pro zlepšení, poskočit mohou maximálně o dvě příčky výše.

Utkání tedy bude postrádat nějaký větší náboj, což je určitě škoda. Na druhou stranu oba celky jsou jistě rády, že se jim záchranářské práce v posledních dvou kolech definitivně vyhnuly a do společného klání mohou nastoupit s čistou hlavou.

Eibar bude mít výhodu domácího prostředí, toho by jistě rád využil a ještě se alespoň o jednu příčku posunul. Usilovat bude také o vylepšení vzájemné bilance, která není zrovna optimální. Eibar naposledy zvítězil nad Valladolidem v roce 2005 a ještě k tomu na scéně Segundy Division, tedy druhé nejvyšší soutěže. První zápas v 10. kole ovládl Valladolid výsledkem 2:0. Zatímco ale hosté poslední dva ligové duely prohráli, Eibar je dva zápasy neporažen.

Také stav kádru hovoří pro Eibar, neboť schází pouze Iván Ramis. Valladolidu pak budou chybět zranění Míchel, Raúl García, Joaquín Fernandez a potrestaný Rubén Alcaraz.
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dmitrović - Cote, Arbilla, Oliveira, Correa - Blasis, Diop, Expósito, León - García, Enrich
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Masip - Antoňito, Olivas, Sanchez, Nacho - Hervías, Fernandes, Emeterio, Rubio - Ünal, Guardiola
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.25 - 3.19 - 3.74
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Athletic Bilbao - CD Leganés  (čtvrtek 21:00)
Leganés se v minulém kole vybičoval ke skvělému představení a poradil si s Valencií, čímž jeho šance na záchranu vzrostly. Teď to ale potřebuje potvrdit také na půdě Bilbaa, protože pokud prohraje, definitivně ztratí jakoukoli možnost se zachránit.

Bilbao má taky plno důvodů k tomu, aby pořádně zabralo a snažilo se z posledních dvou duelů vytěžit šest bodů. Baskický celek totiž stále slídí kolem šestého místa, jež zaručuje předkolo Evropské ligy. Aktuálně je na něm Getafe, které má však pouze o tři body víc. Navíc ho čeká Atlético Madrid a v utkání s ním nejsou tři body rozhodně něčím pravděpodobným.

Hráči Bilbaa proto cítí velkou šanci a hodlají se prát o poháry až do konce. Minulé kolo jim v tohle ohledu poměrně pomohlo, protože po dvou porážkách v řadě Bilbao konečně opět bodovalo naplno. V utkání s Levante se dvakrát prosadil veterán Raúl García a dal svému týmu ještě naději.

Po utkání pak prohlásil: "Jsem moc rád, že jsem svými góly mohl pomoci týmu ke třem bodům, zoufale jsme je potřebovali. Ale vždycky to byla týmová práce, takže pochvalu si zaslouží každý hráč. Teď je důležité, abychom na to dokázali navázat proti Leganésu, protože náš sen stále žije. Je to sice nepravděpodobné, ale musíme se snažit až do samého závěru. Nepřestáváme věřit a k tomu potřebujeme zvládnout duel s Leganésem."

Bilbao to bude muset zvládnout bez několika hráčů. Pro zranění se do hry nedostanou Beñat Etxebarría s Yerayem Álvarezem a menší potíže má Yuri Berchiche. Kromě nich se zápas nebude týkat ani vykartovaného Iñiga Martíneze. Leganés zase nemůže počítat s Omeruem, Bustinzou, Rodríguezem a Carrillem. Pro karty stojí Recio, Silva a Awaziem.

A to už je slušná řádka absencí, s nimiž se Leganés musí prát. Jako by nestačilo, že ztráta bodů by mu mohla srazit vaz. Leganés totiž na sedmnáctý Alavés ztrácí čtyři body a když by teď prohrál, jeho pouť první ligou by byla definitivně ukončena.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Simón - Capa, Núñez, Vivian, Yuri - García, López - Williams, Muniain, Cordóba - García
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Cuéllar - Tarín, Amadou, Siovas - Ruibal, Mesa, Pérez, Rosales - Gil, Áviles - Guerrero
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.86 - 3.44 - 5.05
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Barcelona - CA Osasuna  (čtvrtek 21:00)
Barcelona musí za každou cenu porazit Osasunu a ještě doufat, že jí pomůže Villarreal. Aktuálně totiž stále ztrácí čtyři body na první příčku a do konce zbývají jen dvě kola. Osasuna ale sídlí v klidném středu tabulky a svou kůži nedá zadarmo.

Tohle bude rozhodující kolo. Za určitých okolností poznáme krále španělské ligy už ve čtvrtek po utkání Realu Madrid. Kdyby nezaváhal, slavil by. Aby to bylo napínavější, tak se jako již tradičně dočkáme všech zápasů v jeden den a ve stejnou hodinu. Ve čtvrtek od devíti večer začne zoufalý pokus Barcelony, která nemá všechno ve svých rukou. Musí doufat, že Real dvakrát padne. A sama musí dvakrát vyhrát.

Oba nenáviděné rivaly od sebe dělí čtyři body, takže pokud by Real dokázal svůj duel s Villarrealem vyhrát, do posledního kola by šel již jako šampión. A to Barcelona nechce dopustit. Proto udělá maximum, aby vyhrála a bude doufat, že jí Villarreal pomůže. Blaugranas musí v tuto chvíli mrzet především konec minulého měsíce, v němž se urodily dvě remízy. Především pak remíza s Celtou Vigo, která se rozhodně čekala méně než dělba bodů s Atléticem.

V posledních třech kolech už Barcelona dokázala vyhrát a ve dvou případech navíc udržela čisté konto. V minulém utkání si poradila s domácím Leganésem, k čemuž jí stačila jediná přesná trefa z dílny Artura Vidala. Chilský záložník samozřejmě ví, že jeho kádr to má k titulu hodně daleko, ale nevzdává se.

"Chápeme, že naše situace není zrovna veselá, ale nesmíme se vzdávat. To nemáme v DNA. Dokud existuje byť jen minimální matematická šance na to, že zvítězíme a získáme titul, musíme o ni bojovat se vším, co máme. Zápas s Osasunou bude i v tomto ohledu vyčerpávající, ale je nutné se soustředit jen na nás. Může se stát ještě plno věcí a každý z nás k tomu musí přistupovat maximálně zodpovědně."

Barceloně bude v předposledním kole scházet několik opor. Mimo hru jsou zranění Griezmann, Arthur, Dembélé nebo Umtiti.

Ani Osasuna nebude na Camp Nou kompletní. Pro zranění jí schází Cardona, García, Brandon, Ávila nebo Ibáñez.

Osasuně byly na začátku ligy předpovídány problémy se záchranou, ale nakonec to celek z Pamplony ustál na jedničku. Aktuálně sídlí na skvělé jedenácté příčce a jen dva body mu schází na devátou Granadu. V posledních deseti kolech prohrála Osasuna jen třikrát a v minulém utkání zvládla veledůležitý souboj s Celtou Vigo. Doma s ní sice rychle prohrávala, ale do konce zvládla zápas otočit ve svůj prospěch, za což vděčila mimo jiné gólu z 90. minuty. Postaral se o něj José Manuel Arnáiz, který rozjásal fanoušky u televizí.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Sergi Roberto, Piqué, Lenglet, Jordi Alba - Semedo, Vidal, Busquets, Riqui Puig - Messi, Suárez
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Herrera - Roncaglia, Hernández, Garcia, Estupiñán - Torres, Brašanac, Oier, Perez - Gallego, López
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.17 - 8.26 - 19.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Betis - Deportivo Alavés  (čtvrtek 21:00)
Betis letos sezonu zpackal, dvě kola před koncem si ale může vydechnout, neboť má jistotu nejvyšší soutěže i pro příští rok. O tu naopak musí bojovat Alavés a pokud na Estadio Benito Villamarín zvítězí, bude si moci oddechnout i on. V opačném případě bude muset bojovat v posledním kole, kde ho čeká Barcelona.

Čtvrteční utkání bude především o Deportivu, které ještě bojuje o záchranu a i když má situaci ve svých rukou, v závěru ho nečeká vůbec jednoduchá práce. Už zvítězit na půdě Betisu je velkým oříškem, ne snad pro formu domácích, která není vůbec dobrá, ale spíše pro fakt, že Verdiblancos už mohou hrát o poznání uvolněněji a navíc odehrají poslední domácí utkání této sezony.

Ta byla pro Betis hodně složitá. K předsezonním cílům se celek z Andalusie ani nepřiblížil a povětšinou se topil ve druhé polovině tabulky. V průběhu také vyměnil trenéra a Rubiho nahradil Alexis Trullijo, ovšem ani pod ním nedošlo k tolik očekávanému zlepšení. Betis v minulém kole prohrál na Atléticu Madrid 0:1 a v tabulce už lépe jak na dvanáctém místě neskončí.

Čtyři body. Přesně tolik dělí Deportivo Alavés od sestupových pozic. Dvě kola před koncem soutěže je to hezký náskok, který ale musí hosté v Seville potvrdit. Pokud by se to nepovedlo a Mallorca s Leganésem získaly body, čekala by na Alavés v posledním kole Barcelona. Alavés získal po koronavirové přestávce pouhé čtyři body, z toho bod má za minulé kolo v Getafe (0:0). Klubové vedení ale doufá, že se tým v nejvyšší soutěži udrží.

Alexis Trullijo má k dispozici kompletní kádr, takže vybírat může z toho nejlepšího. Jeho protějšek na lavičce Deportiva by si jistě přál něco podobného, ale musí zapomenout. Zdravotní potíže mají Rubén Duarte a Fernando Pacheco. Kvůli kartám také nenastoupí Martín Aguirregabiria.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Martin - Moreno, Sidnei, Mandi, Emerson - Carvalho, Rodríguez - Pedraza, Canales, Fékir - Iglesias
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Jiménez - Navarro, Ely, Laguardia, Marín - Burke, García, Pina, Méndez - Pérez, Joselu
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.45 - 3.36 - 3.14
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Celta Vigo - Levante UD  (čtvrtek 21:00)
Celta Vigo má situaci ve svých rukou a pokud doma na Estadio Balaídos porazí Levante, zajistí si účast v nejvyšší soutěži i v příštím ročníku. Nahrát jí mohou i další výsledky, takže za určitých okolností může i ztratit body. Levante už sezonu jenom dohrává.

Předposlední ligové kolo nabídne hned několik zápasů o záchranu na dálku a jedním z nich je i duel Celty Vigo s Levante. Domácí jsou čtyři body od sestupu a situaci mají ve svých rukou, k definitivní jistotě tak potřebují Levante porazit, pak by je totiž další výsledky vůbec nemusely zajímat.

Celta Vigo letos zažila velmi nepříjemnou sezonu, od začátku se topila v sestupových vodách a výrazně jí pomohla až koronavirová přestávka. Po znovu zahájení ligy vybojovala slušných deset bodů, které jí teď dávají velké šance na záchranu. Ty jsou v předposledním kole ještě vyšší, neboť Celta hraje doma s týmem, který už příliš motivací nemá.

Levante si své odpracovalo a i v příští sezoně ho budeme vídat v nejvyšší soutěži. Od konce června se valencijskému mužstvu sice přestalo dařit, nevyhrálo čtyři zápasy v řadě, ale náskok před sestupovými pozicemi byl natolik luxusní, že i takovou sérii si může dovolit.

Hosté už se v tabulce nejspíše nikam neposunou. Teoreticky mají šanci na jedenácté místo za předpokladu, že Osasuna nezíská ani bod a naopak Levante oba zbylé zápasy vyhraje.

Celta se i na konci sezony potýká s marodkou, v zápase s Levante jí budou chybět Sergio Álvarez, David Juncá, Denis Suárez a Rubén Blanco. Na druhé straně barikády bude chybět pouze Iván López.
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Villar - Olaza, Murillo, Araújo, Mallo - Beltrán, Yokuslu - Nolito, Rafinha, Aspas - Mina
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Fernández - Miramón, Vezo, Postigo, Toňo - Rochina, Campaňa, Vukčević, Bardhi - Martí, Morales
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.64 - 4.23 - 5.48
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Getafe CF - Atlético Madrid  (čtvrtek 21:00)
Malé madridské derby mezi Getafe a Atléticem mohlo mít punc zápasu o Ligu mistrů, ale zatímco Colchoneros chytli skvělou formu a milionářskou soutěž si pro příští ročník zajistili s předstihem, Getafe má smůlu. Svěřenci Josého Bordaláse mohou nanejvýš zopakovat metu z minulé sezony, tedy páté místo.

Getafe prakticky loňskou sezonu kopíruje, ale zatímco v té minulé bylo ve hře o Ligu mistrů do posledního kola, v té letošní vypadlo z boje o něco dříve. Pravda je taková, že Getafe velmi ublížila koronavirová přestávka. Po ní získali Azulones jen jedno vítězství a s takovou se na nejprestižnější klubovou soutěž pomýšlet nedá. Pochopitelně v globálu jde o stále povedenou sezonu, která může být zakončena postupem do Evropské ligy.

Co všechno je potřeba pro účast v Evropské lize udělat? Getafe má na šestém místě stejný počet bodů jako sedmý Real Sociedad a k tomu i lepší vzájemnou bilanci - situaci má tedy plně ve svých rukou. O další tři body zpět je Athletic a pak následují Granada a Valencia. Tyto týmy mohou do evropských pohárů ještě výrazně promluvit. Pro domácí je důležité neztratit body a utkání s Atléticem bude největší zkouškou.

Atlético Madrid je totiž ve skvělé formě. Před koronavirem to s Colchoneros nevypadalo dobře, ale postup přes Liverpool v osmifinále Ligy mistrů jakoby předznamenal velký obrat. Atleti následně v lize neprohráli a postupně se z šestého místa prokousali až na třetí pozici a s předstihem si zajistili Ligu mistrů.

Pro Colchoneros může být sezona ještě mimořádně úspěšná. Ve zkráceném formátu Ligy mistrů čeká ve čtvrtfinále na Atlety RB Lipsko a to rozhodně není nehratelný soupeř. Madridský klub tak má velkou šanci zopakovat například dvě finálové účasti z nedávných let.

Za domácí nenastoupí Etxeita ani Suárez, oba si odpykávají karetní trest. Ani Diego Simeone nemá všechny opory pohromadě. Do konce sezony je mimo hru Šime Vršaljko a kvůli kartám bude na Getafe stát Hermoso.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Olivera, Cabaco, Dakonam, Nyom - Timor, Arambarri, Maksimović - Cucurella, Mata, Jason
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Arias, Giménez, Savić, Lodi - Ňíguez, Partey - Carrasco, Llorente, Koke - Costa
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.69 - 3.02 - 2.36
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
RCD Mallorca - Granada CF  (čtvrtek 21:00)
Mallorca na svém stadionu Granadu ještě nikdy neporazila a teď by tři body potřebovala víc než kdy jindy. Z posledních dvou duelů potřebuje šest bodů a ani to jí nezaručí, že se zachrání. Granada navíc zažívá velmi povedený ročník.

Mallorca potřebuje zázrak. Nic jiného jí nepomůže v boji o záchranu. Svůj osud může mít zpečetěný již po tomto kole, protože pokud prohraje, nemá již šanci se zachránit. Teoreticky jí ani výhra ale nemusí stačit, protože se vše bude odvíjet od výsledků zápasů jejích nejbližších rivalů. Deportivo Alavés a Celta Vigo jsou totiž vzdáleny na čtyři body, takže pokud budou oba bodovat naplno, poslední trojlístek už zůstane beze změny.

Vaz jí samozřejmě nezlomilo minulé kolo, ale kdyby v něm uhrála lepší výsledek, mohlo to být ještě solidní drama. Jenže domácí Sevilla na ni byla příliš silná a Mallorca inkasovala dvakrát, aniž by sama vstřelila jedinou branku. Čisté konto bylo ostatně vždycky problémem Mallorcy, pořád se jedná o nejhorší obranu ligy. Dostala už 61 branek a právě tento faktor je v boji o záchranu velmi důležitý.

Zkušený brankář Manolo Reina ale do poslední chvíle věří. "Tohle budou dva velmi náročné duely. Zvláště 37. kolo, protože po jeho skončení už můžeme mít jasno. Bude těžké nemyslet na tu tíhu okamžiku a soustředit se jen na nás, ale nic jiného dělat nesmíme. Nesmíme se nechat rozptylovat ostatními, musíme se soustředit jen na nás. Chceme jít na hřiště a ukázat Granadě, že si první ligu zasloužíme a že se nevzdáváme dopředu."

Domácím k tomu nepomohou zraněný brankář Fabri a ani vykartovaný obránce Gámez. Granada pro změnu postrádá Maríneze, Quiniho, Gonalonse a Lozana.

Její forma je ale mnohonásobně lepší než v případě Mallorcy a především má nahráno z prvních měsíců ligy. Na evropské poháry to samozřejmě nebude, ale přesto je pro jindy o záchranu bojující mužstvo deváté místo skvělým výsledkem. V minulém kole Granada sice prohrála, ale za svůj výkon se proti prvnímu Realu Madrid rozhodně nemusela stydět. Granadu může těšit taky fakt, že Mallorca ji na svém půdě nikdy neporazila.
RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Reina - Pozo, Valjent, Raíllo, Sastre - Rodríguez, Sevilla, I. Baba, Kubo - Budimir, Hernández
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Silva - Díaz, Sánchez, Duarte, Neva - Puertas, Herrera, Eteki, Machís - Fernández, Soldado
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.10 - 3.60 - 3.69
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Madrid - Villarreal CF  (čtvrtek 21:00)
Hráči Realu Madrid jsou už velice blízko zisku španělského titulu, ze kterého se naposledy radovali v sezoně 2016/2017. Ve 37. kole jim stačí k jistotě porazit Villarreal a za určitých okolností si mohou dovolit i prohrát nebo remizovat. "Bílý balet" má totiž dvě kola před koncem soutěže náskok čtyř bodů. Je velkou škodou, že Villarreal už nemůže bojovat o Ligu mistrů, na druhou stranu ve hře pořád zůstává Evropská liga.

Naděje umírá poslední a utkání Realu Madrid s Villarrealem je pro obhájce titulu z Barcelony tou pověstnou poslední šancí, jak ještě boj o prvenství zdramatizovat a dotáhnout ho do posledního kola, ve kterém se může stát cokoliv. Celý problém ale tkví v tom, že situaci nemá ve svých rukou a musí spoléhat na pomoc "Žluté ponorky".

Real Madrid si své postavení v tabulce plně zasluhuje, po koronavirové přestávce ani v jednom případě nezaváhal a pokud porazí i Villarreal, bude se moci radovat ze svého 34. titulu v historii. Jak už to ale někdy bývá, učinit poslední krok je nejtěžší a Villarreal má formu na to Realu Madrid způsobit problémy. "Žlutá ponorka" zvítězila v Madridu před dvěma a půl lety a od té doby také královskému velkoklubu podlehla jen jednou.

Villarreal patří mezi celky, které po koronavirové přestávce válí podobně jako Real Madrid, i když musíme zmínit poslední nezdar v domácím zápase s Realem Sociedad, po kterém se mu uzavřela brána do Ligy mistrů. Hosté musí ještě v Madridu bojovat o Evropskou ligu, kterou nemají stoprocentně jistou. Tento cíl by ale neměl Villarrealu uniknout.

Zinédine Zidane nemůže počítat akorát se zraněným Marcelem, jinak je jeho tým plně připraven. Na druhé straně budou Villarrealu scházet Guerra, Funes Mori, Bacca a suspendovaný Barbosa.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Mendy, Ramos, Varane, Carvajal - Valverde, Casemiro, Kroos - Modrić - Benzema, Rodrygo
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Gaspar, Albiol, Torres, Moreno - Chukwueze, Iborra, Anguissa, Cazorla - Moreno, Alcácer
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.44 - 5.03 - 7.47
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Sociedad - Sevilla FC  (čtvrtek 21:00)
Baskický Real Sociedad ještě neřekl své poslední slovo k bitvě o evropské poháry a hodlá se o ně prát až do posledního kola. K tomu ale potřebuje jednu "drobnost" - porazit Sevillu. Tým, který se v poslední době opět dostal do parádní formy.

Real Sociedad se v sezoně těší ještě na jednu věc, ostře sledované a na delší dobu odložené finále Copa del Rey, které jej postaví do střetu s regionálním rivalem numero uno, Bilbaem. To je ale událost, která ještě nemá ani náhradní termín. Aktuálně je pro La Real prioritou LaLiga, v níž chce ještě dokázat jednu velkou věc. Pořád sní o Evropě a nehodlá se tohoto snu vzdát.

K tomu ale potřebuje vystrnadit Getafe z šesté pozice, která zaručuje kvalifikaci do Evropské ligy. S madridským týmem má stejný počet bodů s lepším skóre a doufá, že ve zbývajících dvou kolech se mu povede získat víc bodů než Getafe. Vzhledem k tomu, že Getafe čeká boj s Atléticem Madrid, si La Real může aspoň trochu věřit.

Mrzet ho musí hlavně velmi nepovedený červen, v němž nevyhrál ani jedno utkání. Minulé kolo už k němu bylo smířlivější, La Real dokázal konečně bodovat naplno. Tři body si trochu překvapivě odvezl z Villarrealu, který byl před zápasem pasován do role favorita. To samé se děje nyní, když La Real hostí Sevillu. Ani v tomto utkání mu vše nehraje do karet.

Mladý obránce Diego Llorente svému týmu ale přesto věří. "Nehodláme se dívat na naše soupeře, chceme se soustředit jen na nás samotné. Pokud bychom teď Sevillu porazili a Getafe svůj duel nevyhrálo, mohli bychom se dostat na pátou příčku. Všichni víme, jak důležité tohle utkání bude a kolik sil nás bude stát. Jsme ale odhodlaní udělat vše pro to, abychom uspěli a splnili si sen."

Domácí La Real nemůže počítat se Sangalim, Illarramendim, Guevarou a Januzajem. Sevilla nepočítá se zraněnou dvojicí Vaclík - Corchia.

Hostující celek už má splněno. Dostal se po vyčerpávajícím boji do milionářské Ligy mistrů a hůř než čtvrtý už neskončí za žádných okolností. Pomýšlet může ještě na třetí místo, ale to Atlético nedá bez boje. I Sevilla zažila červen, který by nejradši zapomněla. Čtyřikrát v řadě jen remizovala a kdyby tímhle tempem pokračovala, dost možná by její účast v Lize mistrů vůbec nebyla reálná.

Jenže Sevilla ve správnou chvíli zabrala a aktuálně už čtyři duely po sobě zvládla vyhrát. Ve třech z nich dokonce nedostala ani jeden gól. Naposledy si Sevilla podle očekávání poradila s Mallorcou a zajistila si díky těmto třem bodům Ligu mistrů pro příští rok.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Moyà - Gorosabel, Le Normand, Diego Llorente, Monreal - Merino, Zubimendi, Barrenetxea - Portu, Isak, Oyarzabal
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Bounou - Navas, Diego Carlos, Koundé, Escudero - Jordan, Fernando, Banega - Ocampos, Luuk de Jong, Munir
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.47 - 3.49 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Valencia CF - Espanyol Barcelona  (čtvrtek 21:00)
Na Mestalle se ve čtvrtek večer utkají dva týmy, které mohou tuhle sezonu po právu označit za katastrofální. Valencia se chtěla vrátit do Ligy mistrů, což se jí nepovede. Espanyol si přál záchranu, ale místo toho se stal prvním sestupujícím.

Valencia se pokusí využít bídné až tragické formy svého soka, aby si připsala další body. Boj o evropské poháry ještě není zcela vyloučen, ale Netopýři by potřebovali minimálně zázrak, aby se pohárů pro příští sezonu dočkali. Aktuálně je dělí od pohárů jen čtyři body. Na druhou stranu, týmů, které touží po tom samém, je mnohem víc. Valencia je v tomto směru pozadu za Villarrealem a Getafe, ale taky za Realem Sociedad, Bilbaem nebo dokonce Granadou.

Současná desátá příčka je pro Valencii velmi špatnou vizitkou a moc ji nezlepšilo ani minulé kolo. V něm Valencia navázala na matné až tragikomické výkony a prohrála s Leganésem! Valencia sice hrála víc než 40 minut v početní výhodě po vyloučení domácího beka Jonathana Silvy, ale ani to jí nepomohlo. Naopak, utkání rozhodla jediná trefa z penalty, kterou už v 18. minutě zařídil Rubén Pérez. Další porážka, další zklamání.

Přesto se Netopýři ještě nevzdávají. Zkušený obránce Gabriel Paulista před duelem s Espanyolem poznamenal: "Naším cílem je dohrát sezonu na co nejvyšších příčkách. Chtěli jsme do Ligy mistrů a víme, že to je nereálné. Ale Evropská liga ještě za určitých podmínek může být reálnou možností, i když je to nepravděpodobné. Ale naší povinností je odehrát co nejlepší utkání a do zbytku ligy získat šest bodů."

Valencia nebude mít kompletní kádr, protože v něm budou scházet Rodrigo, Piccini, Gayá a Vallejo. Hosté zavítají na Mestallu bez obránce Pipy, jinak jsou kompletní.

V případě Espanyolu už snad ani nejde použít úsloví dohrát to s grácií. Espanyol prohrál osm z posledních deseti duelů a po právu se jako první rozloučil s LaLigou. Už ve třech posledních duelech nedal Eibar ani branku, naposledy doma prohrál o dvě s Eibarem. Dostal už 57 branek, což z něj dělá druhou nejhorší obranu.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Domenech - Florenzi, Paulista, Diakhaby, Jaume Costa - Soler, Parejo, Kondogbia, Guedes - Maxi Gómez, Gameiro
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
López - Javi Lopez, Bernardo, Cabrera, Dìdac - Embarba, David López, Roca, Darder - Raùl de Tomas, Campuzano
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.59 - 4.17 - 6.28
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid36258366:2283
2.FC Barcelona36247580:3679
3.Atlético Madrid361715448:2666
4.Sevilla FC361812653:3466
5.Villarreal CF361761358:4757
6.Getafe CF3614121043:3454
7.Real Sociedad361661455:4754
8.Athletic Bilbao3613121141:3251
9.Granada CF361481446:4450
10.Valencia CF3613111245:5250
11.CA Osasuna3612121242:5148
12.Levante UD361271743:5143
13.Real Betis3610111547:5641
14.Real Valladolid368151329:4039
15.SD Eibar361091736:5139
16.Celta Vigo367151435:4636
17.Deportivo Alavés36991832:5336
18.CD Leganés367111826:4932
19.RCD Mallorca36952237:6132
20.Espanyol Barcelona36592227:5724

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (253)

Přidat komentář
misinho7

Tak podme si po titul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m

Pjďmne, Real totální kolaps v posledních dvou kolech a titul do Barcy. I když teda za ty výkony si zasloužíme tak EL.

Reagovat
roman1978

já jsem rád, že ten titul neurveme - stále totiž ještě naivně doufám v změnu.

na druhou stranu ten titul mohl urvat někdo jiný a ne bílé zlo a ještě tímto "jejich tradičním" způsobem.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedokazu si predstavit, ze by jsme to pustili.

Reagovat
smazaný uživatel

(ted jsem to zakrikl)

Reagovat
dextroza_m

Hezká představa, ale tohle už si ohlídáte.

Reagovat
smazaný uživatel

Eh, ta sance ze to prosereme tam furt je. Prohra s Villarealem a remiza s Leganes neni zas takova fantasmagorie.

Reagovat
Raul=Real

Leganes uz v poslednom kole nebude mat o co hrat, tam by sa to uz pretlacilo vselijak

Reagovat
dextroza_m

To je otázka, už jen třeba jako rozloučení s LL, ukázat se v dobrém světle pro případný přestup do klubu, který LL nebo jinou top ligu hrát bude... Ale jasně, to spíš do Země napálí meteor.

Reagovat
CHONG

Vyložená fantasmagorie asi ne, ale pochybuju, že Ponorka večer vyhraje, navíc jak píše kolega nade mnou, je otázka, jak moc do toho bude Leganés v posledním kole šlapat, zřejmě už budou mít jistý sestup a navíc mají pifku na Barcelonu, takže se asi úplně nepředřou...

Reagovat
smazaný uživatel

Kádr Leganés je hodně oslabený, to už nemá šanci zvládnout

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

"by jsme"

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
technecium

Kdybyste to pustili, tak nám tím paradoxně prokážete víc škody než užitku

Reagovat
smazaný uživatel

ZZ by na to hřiště vběhl sám, kdyby bylo nejhůř... on už si ten titul utéct nenechá

Reagovat
Jordi Alba

Ty vyrovnávací a vítěznej gól

Reagovat
valloire

aspoň vidíš hombre, co rozhodlo o legendárním dream týmu, red a takový goly...

Reagovat
Jordi Alba

Za to by se člověk styděl i venku na umělce.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

To už si VAR ohlídá, navíc to píská váš vyhlášený ultras Hernandez Hernandez.

Reagovat
Dayman
Reagovat
HalaMadrid_Flx

No cmon cmon! Jdem si pro to!

Reagovat
smazaný uživatel

Hala Madrid!!! Titul titul titul!

Reagovat
Ángel di María 22

Nevim, jestli si vůbec přát, aby dneska nastoupil ten Hazard, když nám to jde spíš bez něj

Tak jako tak - v týhle situaci, s timhle kádrem, bez nějakýho extra pěknýho fotbalu .. když ten titul dáme, bude to úspěch a super počin

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť vám tam běhají největší legendy vaší historie - Mateu Lahoz, Gil Manzano, Hernandez Hernandez a Gonzalez Gonzalez.

Reagovat
smazaný uživatel

Ponorka dnes bude DUSIT.

Reagovat
CHONG

Ty se dnes budeš dusit, vzteky.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Ed_Hazard

Poprosím dnes remízku a v poslednom kole výsledok 0:6. Nech to dáme na štýl povoliť-dať nádej-rozdupať sny

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec. Dnes rozhodnout !

Reagovat
Mercury

https://youtu.be/NOjqNkmIrAc

Famozni. Obzvlaste tech prvnich par minut. Jaky kontrast k soucasne bide. Holt Xavi, Iniesta, Puyol, Alves..nejdou jen tak nahradit. Stejne tak silny vudce na lavicce. Verim, ze zas bude lip a rad bych, aby se jeste podarilo zurocit poslednich par sezon Messiho geniality. Visca el Barca!

Reagovat
technecium

Kam se poděla technika našich hráčů?

Reagovat
ADM

Treningy...

Reagovat
valloire

Musím říct, že ty akce takhle v tom sestřihu jsou naprosto úžasný. Je to jako Brazílie v plný slávě a palbě.

Reagovat
technecium

Stegen - Semedo, Pique, Lenglet, Firpo - Roberto, Rakitič, Puig - Braithwaite, Messi, Fati

Reagovat
LAM

Velmi pěkná. Už teď se těšim na novou sezonu, jelikož věřim že se ten kádr dobře omladí.

Reagovat
technecium

Ještě místo Rakitiče De Jong pls

Reagovat
Kenneth

Od pristi sezony zaklad s balkanskou spojkou Pjanic-Rakitic.

Reagovat
valloire

teprve teď se dá říct, že si to Messi nemá s kym dát...

Reagovat
technecium

Reagovat
zasranej malíř

Courtois, Carvajal, Varane, Ramos, Mendy; Casemiro, Kroos, Modric; Rodrygo, Benzema a Hazard

Reagovat
misinho7

dobra

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Zkušená Musíme!

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Jedem!!!

Reagovat
madridcan

Stream na telefon?

Reagovat
smazaný uživatel

Osasuna

Reagovat
Ed_Hazard

Arnáiz goal

Reagovat
Gazdo

Boha ale Rakitic mi pije krv. Zapol som zapas prvy krat od korony a to co vyzera dobre vyvazuje na druhej strane opat Rakitic. Lenivy na krok, pomaly, nebraniaci, a vobec sa neponuka do kombinacie

Reagovat
smazaný uživatel

raketa je symbolem tyhle prumerny barcleony uz leta

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze nehrajou s tenerife

Reagovat
CHONG

To vám může být jedno, když tečete s Osasunou

Reagovat
valloire

si se podíval na moje YT

Reagovat
smazaný uživatel

to me velmi potesilo

Reagovat
valloire

mě tenkrát skoro kleplo

Reagovat
smazaný uživatel

Messimu fakt po té pauze není přáno

Reagovat
REPLIKATOR

Rakitič se pěkně vysral na pokrytí střelce gólu

Reagovat
misinho7

Kariiiiiiiiiiiiiiiiim

Reagovat
kaja900

Kariim

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Yeeeeees! Kariiiim

Reagovat
Ángel di María 22

Benz je kral Fakt jedna z legen Realu, neuveritelne ho mam rad.

Reagovat
JM

Reagovat
misinho7

Luka ale sialena forma..uz ho Valverde vytlacal ale po tej pauze Luke prisiel ako delo a je po Ramosovi asi najlepsi hrac

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Je skvělý!

Reagovat
Kokesh

Tohle půjde asi za Dupontem. Skvělá kondice, fakt radost se dívat v jeho věku.

Reagovat
technecium

Za tu dobu, co nas sleduju, jsem nas asi nikdy neviděl hrát hůř než dnes

Reagovat
smazaný uživatel

To nás těší.

Reagovat
Euphael

Jste zebraci...Real kral, tak pokleknete potkani

Reagovat
CR7RONALDO

Kľud.

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

ser na to, nejsme jako Eto

Reagovat
smazaný uživatel

asi moc dlouho nesledujes

Reagovat
technecium

Dneska tam není vůbec nic. Chuť, koncentrace, systém, snaha... Absolutně k zeblití

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Jeden soustředěný poločas od titulu! Jedem, jedem!

Reagovat
Ranoth

to je ta barca ktora ide vyhrat LM ?

Reagovat
Mercury

Takhle spatnou a NUDNOU Barcelonu nepamatuju roky. Radsi jdu spat, tohle sledovat je naprosta ztrata casu. A gratulace do Madridu

Reagovat
valloire

Reagovat
2miguel1

To je katastrofa. Katastrofa. To čo je preboha

Reagovat
Kenneth

Valverde OUT! Oh wait...

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Setkání vůbec neví co s tím týmem hrát. To byla velká chyba ho sem cpát. Chce to v létě pročistit kádr a přivést někoho kdo bude mít jasnou herní filozofii a funkční herní plán.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

Co to mělo být? Že by rozhádaná kabina? To by byla Setiénova konečná

Reagovat
Ed_Hazard

?

Reagovat
misinho7

hej urcite to bude tou kabinou..

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

co bylo

Reagovat
smazaný uživatel

nekdo stream na real?

Reagovat
blaugrana

Iniestofka od Puiga.

Reagovat
PP

měl ale o chlup dřív.. a mohl, měl balon pod kontrolou.. škoda.

Reagovat
blaugrana

neva..tato sezona uz je stratena...som rad za minuty pre mladikov

Reagovat
valloire

takhle házet flintu do žita

Reagovat
Jordi Alba

Krása

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Kdo jiný, než Messi.. bojující za Barcu

Reagovat
Rattlesnake

konečně to z lea spadlo.

Reagovat
REPLIKATOR

Messiáš

Reagovat
PP

Ale top brankář by toto měl. Takový Oblak by to ani nevyrážel..

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle se kopu přímý kop ty mrdko z Juventusu

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Ajajajaj

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Ban

Reagovat
kaja900

ani 2 roky po odchodu Ronalda furt nezvládáš kide

Reagovat
CR7RONALDO
Reagovat
misinho7

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
icka

Reagovat
kaja900

Thibo ted dostal pořádně do hlavy kolenem

Reagovat
Anacron

Divím se že ho nestáhli. Po tomhle může mít lehce otřes mozku.

Reagovat
zasranej malíř

vzpomněl jsem si při tom zákroku na Čecha

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Vypadalo to, že penalta absolutně ne.

Reagovat
r3

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
valloire

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kaja900

co to bylo škoda že benzín vyběhl dřív

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
zasranej malíř

Kristepane to co bylo

Reagovat
bobis21

Co tam vymýšlejí

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam vymýšlí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ted mi nekdo vysvetlete, proc se ta penalta opakovala?

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Benzín byl v 16 brzo, Ramos se ještě nedotkl míče, no. Řekl bych

Reagovat
valloire

Reagovat
kaja900

nepiš tu furt hovna ty smrade.. stejný jak když lezeš do italský sekce jen aby sis zanadával na ronalda

Reagovat
CHONG

To zase byla píčovina

Reagovat
Anacron

Reagovat
Ed_Hazard

To mal byť nejakým spôsobom trolling barcelony a tej penalty Messi & Suarez?

Reagovat
CR7RONALDO

Toto bolo smiešne

Reagovat
smazaný uživatel

Tady to bylo evidentni. Sudi nechteli, aby Real byl celemu svetu pro smich, tak to radsi nechali opakovat.

Reagovat
r3

Jednoznacne. Ina moznost ani neexistuje.

Reagovat
misinho7

a co ine sa malo robit? sak v takomto pripade sa opakuje

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu se říká dodržování PRAVIDEL. Benzema vběhl do vápna příliš brzy.

Reagovat
dextroza_m

Jen se divim, ze za to nedostal zlutou, jako Stegen za drivejsi odskoceni z cary..

Reagovat
smazaný uživatel

Za vběhnutí jsem nikdy žlutou kartu dát neviděl.

Reagovat
dextroza_m

Ja ani za drivejsi opusteni brankove cary... ale ve Spa maji svuj štýl..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zápas Barca - Atleti byl vůbec divokej. Penalty apod.. tam těch chyb bylo víc.

Reagovat
kaja900

vůbec na něj nereagujte, od něj sem snad neviděl jediný smysluplný komentář jen nadávky na real a v italský sekci na ronalda

Reagovat
vacin

Měla se ta penalta vubec opakovat?

Reagovat
king23

Pokud hráči vyběhnou dřív, tak se to odjakživa opakuje, co bys navrhoval jinak?

Reagovat
vacin

Mně jde o to, že to byla v podstatě neproměněná penalta a nevybavuju si, že bych viděl opakovat neproměněnou penaltu, po tom, co vběhl předčasně útočící hráč. Proto se ptám

Reagovat
king23

Já to viděl teda opakovat už asi 10 krát a to je mi teprv 28 Ale beru, že to tak časté není.

Reagovat
vacin

Asi jsem to taky vidět, ale teď si to nevybavuju

Reagovat
ttopi

Opakovat v tomto případě podle mě ne. Penalta nebyla proměněna, ale přesto jí musí brankář znkvu čelit, ačkoliv se provinil soupeř? Nedává to moc smysl bych řekl.

Reagovat
ttopi

Jo aha, tak pokud to Ramos nekopal na bránu, ale přihrával, tak dejme tomu, přecijen brankář nebyl v akci.

Reagovat
Anacron

To sis myslel že se Ramos ukopl?

Reagovat
king23

To není žádný podle tebe, to jsou pravidla. Vždyť ten gól z penalty dali. Ale provinil se, tak jim ho rozhodčí neuznal. Správně rozhodnutí. Vždyť toto se děje beznee

Reagovat
ttopi

Jo, já to neviděl. Dle livescore jsem to pochopil tak že Ramos penaltu neproměnil (v takovém případě by se skutečně neopakovala). A až pak jsem se dočetl, jak to bylo. Tak v pořádku.

Reagovat
CHONG

Opakovat jo, akorát si teda nejsem jistý, jestli se měla vůbec pískat, přišlo mi to od Ramose dost přihrané...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kontakt tam byl, ale přihrál to. Typická španělská penalta, kterou si sudí obhájí.

Reagovat
valloire

gol gol gol gol gol gol gol gol Kariiiiiiiiiiiiiim

Reagovat
REPLIKATOR

Real Penaltrid

Reagovat
misinho7

Reagovat
dextroza_m

Trochu na silu kamo..

Reagovat
kaja900

Reagovat
icka

Reagovat
PP

Tyyy piiiičo.. tak toto už je směšné no. Nebo ví někdo jak je to v pravidlech? To se fakt za toto měla opakovat??

Reagovat
valloire

Reagovat
Messiáš

To je super pravidlo, jestli to tak má být.. Opakovat penaltu po prohřešku Benzemy. To je fakt nesmysl..

Reagovat
king23

Proboha jak dlouho sleduje fotbal. To jsi ještě nikdy neviděl opakovat penaltu při dřívějším výběru hráčů? Prostě špatně zahrane. Je to stejné jako když se rozehraje přímak a míč nestojí.

Reagovat
dextroza_m

Real tondosere drivejsim vbehnutim jejich hracu do vapna a on to da opakovat? Tricetnik na kriz byl malo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
dextroza_m

1.tam byl Benzema, ponorkaci se ho jen chytli..

Reagovat
houdic

omg tak asi když vidíš že má hráč 5 metrů náskok (u něj se počítá ten oblouk) tak tam taky vběhneš... Přece se musí počítat ten první co tam vběhne. Je to výsměch, my jsme naprosto tragický a musí se dít tohle

Reagovat
houdic

Navíc ta penalta byla taky dost přísná, ale tu ještě pochopím

Reagovat
smazaný uživatel

Praveze naopak. Kdyz uz neco tak ta penalta nemela byt vubec. Opakovani je v pohode.

Reagovat
Ángel di María 22

Benz

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Ale jako teda.. Kdyby bylo nějaké pravidlo, že když penaltu poserou útočící hráči, tak se neopakuje, tak by to bylo možná lepší

Reagovat
dextroza_m

Asi by to davalo vetsi smysl...

Reagovat
Ed_Hazard

To čo je za škandál v Bilbau. Jasný offside preverený VARom a gól uznaný

Reagovat
Jordi Alba

Co tě v týhle situaci přimělo koukat na Athletic x Leganés ?

Reagovat
Ed_Hazard

Tiket za 100e kde mám Bilbao neprehru

Reagovat
dextroza_m

Ja mam v zapase zabery vsech golu zatim...

Reagovat
valloire

Tak teď už to neposerem. Villarreal není Tenerife s Valdanem.

KRÁLOVÉ ŠPANĚLSKA, díky šampioni. Drtivé vítězství Královského klubu.

Mistři, mistři, mistři !!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Mistři kvalifikace? Co to je?

Reagovat
valloire

Nějak jsi popleten...Mistři Španělska.

Reagovat
Anacron

Chceme hattrick

Reagovat
PP

Je to ale mazec, jak to Realu o ty kousíčky štěstí přeje a Barce ne.. Real je teď lepším týmem, ale to štěstí se k nim po korona pauze přiklání hezky..

Reagovat
valloire

zkušený tým nepotřebuje štěstí, takový tým ví přesně jak hrát, aby vyhrál

Reagovat
2miguel1

Real je tragicky ale o tie tri body lepsi

Reagovat
misinho7

tak konecne sme vyhrali tie zapasy kde to bolo tesne alebo sme boli horsi..to sa nam posledne 2 roky v lige nedarilo... a to vyhrava tituly, barca to vacsinou vedela pretlacit..tento rok sa to otocilo...hra je velmi slaba ale hrajeme to na sudrznost, disciplinu atd a prinieslo to ovocie

Reagovat
PP

tak nejvíc vám pomohla nemohoucnost Barcelony a zvlhnutí střelného prachu Messimu. Ho v těch golech absolutně nikdo nezastoupil, viz vaše sezona po odchodu Crise..

Ale viz dnešek - Barce utekly 2-3 goly ani ne o půl metru, pro vás zase hodně pofiderní penalta..

Škoda v LM, šli jste nahoru, ale současné City je aktuálně nejsilnější tým s Bayernem..

Reagovat
2miguel1

KATASTROFA!!!!!!!!

Reagovat
Kixi Syhimour

Gratulace Realu

Reagovat
smazaný uživatel

https://i.imgur.com/mcecROy.png

Cerny na bilym. Opakovani bylo presne podle pravidel.

Reagovat
dextroza_m

Presne a jeste bych dal Stegenovi za toho Benzemu zlutou!

Reagovat
houdic

Technicky vzato z tý penalty ale gól nebyl

Reagovat
Foppy

Podle mě proto taky hráči Villarealu tak protestovali.

Reagovat
ttopi

No jo vlastně. Ono se to dá vzít tak, že Ramos jakožto střelec penalty prostě neproměnil, tím pádem by se fakt opakovat nemělo

Reagovat
ttopi

Taky se na to dívám tak, že penalta by měla být brána jako neproměněá, protože Benzema vstřelil branku právě díky tomu svému provinění, že vyběhl dřév. Takový zapeklitý

Reagovat
Hristo Stoichkov

Myslím, že to špatně interpretuješ, Ramos penaltu neproměnil. Jediným důvodem pro opakování tak může být to, že tam byl i hráč Villarrealu v postavení, který bylo hraniční. Opět se můžeme bavit o tom, jestli se tak přísně kontrolují i další penaltový situace...

Reagovat
Foppy

přesně tak to podle mě bylo. Prostě rozhodčí řekl, že tam vběhli z obou týmů.

Reagovat
smazaný uživatel

https://i.imgur.com/fxxm3yS.png

Nevim. Ta tabulka je pouze souhrn, tady je to rozepsany. Nikde neni psany, ze hrac urceny na penaltu musi promenit, je tam pouze obecny "if the ball enters the goal" (coz se stalo). Vyklad, ze hraci obou tymu vbehli do vapna a proto se to opakovalo je taky mozny.

Kazdopadne driv byvaly po zapase vzdycky dostupny zapisy rozhodciho v el. podobe. Podivam se po tom, vysvetleni by mohlo byt tam.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Kdyby si to někde zahlídnul, určitě dej vědět, zajímá mě to. Já to mám zafixováno tak, že pokud by Ramos klasicky proměnil, měla by se opakovat. Pokud ne, což se defacto stalo, a byl tam vyhodnocen ve vápně pouze Karim, měla by být žlutá pro Karima a volný kop pro Ponorky. Hráči obou týmů = opakování (nevím, jak je to s kartama). Tak jsem zvědavý, jestli si to už nějaký čas pamatuju špatně, nebo třeba došlo ke změnám.

Reagovat
valloire

oni tam ale vběhli hráči obou týmů

Reagovat
penepi
Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

7 červenejch karet, co je to za kolo

Reagovat
dextroza_m

Bylo by smutne vyhrat s temato vykonama titul... neporazime Osasunu. Na nas staci v deseti branit a cekat na sanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl Courtois

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Thibooooooooo

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

thibo holy shit

Reagovat
smazaný uživatel

Osasunaaaaaa

Reagovat
Anacron

Tvl to jsou hovada

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Vamoooooooooooooooos!!!

Reagovat
zasranej malíř

Dnes je nějak moc červených karet

Reagovat
CR7RONALDO

Asi si niekto stavil.

Reagovat
valloire

to sou nervy

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
penepi

Vinicius

Reagovat
r3

Reagovat
blaugrana

hahahaaaaaaa, bye bye Barto era

Reagovat
misinho7

Vinco teraz krasne solicko a MArcoooo

Reagovat
smazaný uživatel

Je to doma!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Campeoooones Campeeeeeeoneeess!!!

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Marcovi to strašně přeju!

Je to taaaaaaaaaam!!! HALA MADRID!

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Jo tak on to nebyl gól Trošku jsem to při oslavách přehlédl.

Reagovat
houdic

Já zas při nasranosti, jakto?

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Ruka!

Reagovat
smazaný uživatel

wtf to co je za festival cervenych kariet v LaLige

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Gazdo

Kiezby za simulacie ktorymi ja LaLiga najviac prelezena

Reagovat
F.Torres

Gratulace. ZZ opet za boha

Reagovat
smazaný uživatel

CAMPEONES! CAMPEONES!

Reagovat
valloire

golaso, je to tam, otevíráme Zlatou bránu

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně. Bylo by směšné, kdyby současná Barcelona vyhrála titul.

Reagovat
smazaný uživatel

ty hraci vubec nepraktikujou social distancing ale

Reagovat
kaja900

Je to taam !

Reagovat
Messiáš

Gratuluji k výhře titulu. Snad se oklepeme ještě před Neapolí. Některá rozhodnutí rozhodčích se mi fakt nelíbila, ale hlavní problém byl a je na naší straně.

Potrebujeme obrovskou přestavbu a nemáme na to finance, snad i díky tomu do toho promluví trochu Cantera.

Visca el Barca

Reagovat
smazaný uživatel

Podplatili jsme i Barcu očividně.

Reagovat
drussbarb

Kluci bílí, gratuluju

Reagovat
valloire

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
kaja900

Reagovat
smazaný uživatel

Gracias.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
icka

Reagovat
Visca el barca

Gratulace chlapi. Letos naprosto zaslouženě.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

::smajlík smekající klobou::

Reagovat
HalaMadrid_Flx

*k

Reagovat
valloire

Reagovat
PP

letos vyhrál ten míň špatný..

Reagovat
Raul=Real

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele