Moje šťastná hvězda

Žárlí manžel na jejího kolegu?

Jejich život se díky seriálové roli dost změnil. Jelikož herečka EVA LEIMBERGEROVÁ (38) začala hrát v seriálu Specialisté, nemá teď už tolik času na svého francouzského manžela a na jejich dvě děti.

Ani ve snu by ji nenapadlo, že ji skutečně vyberou. Herečka Eva Leimbergerová (38) nešla na konkurz do seriálu Specialisté zrovna s tím nejlepším pocitem.

Pochopitelně měla velkou trému a konkurence byla obrovská. Nakonec se jí ale podařilo prorazit. Díky seriálu si sice užívá pohádkových výdělků, začíná být ale také dost věcí, které jí vzal.

A to především každodenní kontakt s rodinou. Ona si sice na tuto změnu rychle zvykla a přizpůsobila se, a to samé i její děti, co se ovšem týče manžela, který je Francouz, ten jí má kvůli tomu tropit pořádné scény.

Nechce o ženu přijít

Nejspíš má strach, že se Eva do světa showbyznysu zamiluje víc, než je potřeba. V minulosti už sice v některých seriálech a fi lmech hrála, ale takto na očích nejspíš ještě nikdy nebyla.

Navíc mu mají dělat starost kolegové, se kterými jeho manželka tráví poměrně hodně času. Trnem v oku mu má být herec Martin Dejdar (55), který se snaží Evu všechno naučit, být jí oporou a také jí pomáhá s texty a vším dalším, co se seriálu týče.

Leimbergerová je za Martinovu pomoc nesmírně vděčná a je ráda, že má nablízku někoho, kdo se jí věnuje. Její manžel údajně ale zastává úplně jiný názor.

Bude následovat obří hádka?

Eva manželovy pochybnosti tak docela nechápe. Myslela si, že z její nové role bude mít radost, ale očividně je to naopak. Práce v seriálu se nechce vzdát, s kolegy vychází, a navíc za ni dostává pěkné peníze. Nechce, aby jí to manžel zkazil.

Vypadá to na velkou hádku, a buď si Eva bude stát za svým a muže přesvědčí, že mezi ní a Dejdarem nic není, nebo se s projektem bude muset nejspíš rozloučit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden