Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Šok pro zákaznici: Nová taška ukrývala dítě s přelepenými ústy!

Autor: jel - 
16. července 2020
12:56

Zákazníky Amazonu silně pobouřilo nabízené zboží. Problémem byla taška s logem sportovního týmu Dallas Cowboys. Jedna z fotografií výrobku byla totiž velmi znepokojivá. Uvnitř zavazadla se nacházel snímek dítěte s ústy přelepenými páskou. 

Laura Harperová (30) zveřejnila v úterý na facebookové stránce Amazonu podivnou fotku a žádala vysvětlení. „Děláte si ze mě p****?“ napsala do komentáře. Podle jejích vlastních slov byla podivná fotografie smazána asi deset minut po tom, co zveřejnila tento příspěvek a produkt byl nastaven jako nedostupný.

Nebyla jediná, v kom fotografie vyvolala silné znepokojení. „Byla jsem vyděšená. Okamžitě jsem kontaktovala zákaznickou podporu Amazonu. Řekli mi, že to vyšetří, ale neuvedli, proč a jak se tam vůbec podobná fotografie dostala,“ řekla pro Daily Mail třiatřicetiletá maminka z Glasgow, která na snímek narazila, když na internetu hledala batoh pro svého syna.

A s podobnými zprávami přišli i jiní kupující. „Můžete mi vysvětlit, proč je v této tašce dítě s páskou přes pusu?“ rozzlobila se Naomi Carnahanová.

Podle ředitele společnosti, která uvedené zboží vyrábí, Rosse Auerbacha, však jde o pouhé nedorozumění. Jde prý jenom o časopis umístěný uvnitř tašky, který vytvořil podivnou optickou iluzi. 

„Na fotografii není obrázek dítěte. Jde o obálku časopisu, který byl digitálně umístě dovnitř, aby vytvořil iluzi, že je taška plná. Tuto konkrétní fotografii jsme se rozhodli stáhnout,“ uvedl  Auerbach. „Naše společnost rozhodně odsuzuje jakékoli obchodování s lidmi,“ dodal.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání