Okatou zrzku Michaelu Maurerovou si zamilovaly jak televizní divačky, jejichž srdce ukradla coby ztřeštěná kadeřnice Digi v nekonečném seriálu Ulice, ale i její fanynky na sociálních sítích. Se sympatickou upřímností zde totiž popisuje strasti i slasti mateřského života, až to občas budí dojem, že se její svět točí jenom kolem jejích třech potomků, dvojčat Magdaleny a Josefa (11) a malé Emmičky (1,5). Ale samozřejmě, netočí!

Občas se i ona potřebuje odreagovat, a jak vtipně podotkla na instagramu, „než stát celý den u prkna, tak radši na prkně“. Oním prknem byl surf a podle fotek, jimiž se pochlubila na internetu, této zábavě zvané wakesurf zcela podlehla. Jedná se o jízdu na surfu za speciálně upravenou lodí, která za sebou tvoří vlnu. Nejenže jí to šlo, ale navíc jí to i ohromně slušelo. Při pohledu na její štíhlou postavičku v rozkošných proužkovaných bikinách by rozhodně nikdo netipoval, že má za sebou už dva porody…

VIDEO: Trojnásobná máma Míša Maurerová: Padám na hubu! Ani dovolenou jí osud nedopřál

Video
Video se připravuje ...

Trojnásobná máma Míša Maurerová: Padám na hubu! Ani dovolenou jí osud nedopřál. Markéta Reinischová

„No neke! Ty umíš? Jsi borka!“ reagovala ohromená herečka Andrea Růžičková (35), na rozdíl od Maurerové maminka pouze dvou potomků. „Neumím, ale furt to zkouším,“ odpověděla skromně herečka, která se s Růžičkovou potkala v seriálu Vyprávěj.

„Jsem věčnej začátečník, vůbec mi to nejde, ale děsně mě to baví,“ přiznala Maurerová. „Taky jsem na sebe pyšná, že jsem překonala svůj chorobnej strach z vody a svoji chronickou lenost,“ dodala a připojila také slova „děti nejsou brzda“ – heslo, z něhož by si leckterá maminka mohla vzít příklad.

VIDEO: Míša Maurerová o dcerce Emmě: Kdyby měla vousy, je celý tatínek! 

Video
Video se připravuje ...

Míša Maurerová s dcerou: Kdyby měla vousy, je celý tatínek! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
69 fotografií