Překročili jsme naše možnosti, uvědomuje si Jurić

16.07.2020, 21:06
Aktuality
Hellas Verona prožívá skvělou sezónu a dokonce měl na dosah evropské poháry. Poslední zápasy se však nováčkovi Serie A nevydařily a kouč Ivan Jurić si uvědomuje, že jeho tým překročil hranici svých možností...

Jurić dorazil do Hellasu na začátku sezóny a nováčkovi se pod jeho vedením daří nad očekávání, přičemž nejlépe si vedl na přelomu nového roku, kdy neprohrál devětkrát v řadě.

Hellas se proto držel na dohled evropských pohárů, což platilo ještě na začátku července, aktuálně však nevyhrál čtyřikrát v řadě a zaznamenal nejspíše rozhodující ztrátu.

"Evropské poháry nejsou pro nás. Máme za sebou skvělou sezónu a překročili jsme své možnosti," uvědomil si Jurić po porážce s AS Řím. "Snažíme se hrát každý zápas na maximum, ale nemůžeme protočit tolik hráčů. Za dalších 60 hodin hrajeme znovu," pronesl.

Čtyřiačtyřicetiletý kouč navíc může Hellas opustit, neboť se zatím nedohodl na prodloužení končící smlouvy. "Ještě jsem se nerozhodl. Stále vedeme jednání," řekl Jurić.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pred sezonou sme ho tu trollili za legendarne Genoa casy ale celkom mne osobne napriklad vytrel zrak som ich tipoval na spodu... Snad zostane este rok a potvrdi, ze to nebola nahoda.

OT: Inak co sa Fiorentiny tyka tak Rocca moc nechapem, tam najprv privedie siltovkara a teraz rozmysla o pokemonoch typu Liverani , Ballardini Najviac by mi tam pasoval Spal/Sarri(ak ho vyhodia co je pravdepodobne)

Reagovat
smazaný uživatel

*bez LM a s volnym velkym menom k Sarrimu ale tak zbozne prianie je nech este zostane chvilku

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by Sarriho měli vyhazovat?

Reagovat
smazaný uživatel

1; Hra stoji objektivne za ... 2; forma (expreska) 3; posadnutost LM, podla mna pojdu po nejakom velkom mene

Reagovat
smazaný uživatel

alibi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele