InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Ron Hutchinson: Moje tango – divadelní drama

    sobota 20.4 19:00 - Sokolovna, Blatná

  • Vernisáž výstavy obrazů Jakuba Sajlera

    sobota 20.4 14:00 - Městský úřad – Sloupová síň, Vodňany

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Týn ožije slavnostmi města. Kapely, filmy a 175 metrová skluzavka

TÝN NAD VLTAVOU - Dnes a zítra se konají Vltavotýnské slavnosti. První ochutnávka začne už dnes od 10 hodin v Městské galerii, kde si děti mohou až do pěti odpoledne zdobit trička speciální technikou s lektorkami Jelly Belly. S sebou je třeba přinést bavlněné tričko a 30 korun. V pátek a v sobotu bude v Týně probíhat bohatý program. Dnes od pěti vystoupí na náměstí písničkář Pokáč, v sobotu od devíti večer Marta Jandová.

 

Program na hlavním pódiu na náměstí Míru začíná dnes v pět odpoledne koncertem Pokáče a dál to rozjedou Riverside Project, Vypsaná Fixa a od 22.15 začne jako afterparty diskotéka. Po setmění ve 21.15 se promítá u starého mostu letní kino - napřed pro děti, pak od 22 hodin film Prodavač humoru. 

V pátek i v sobotu se můžou zájemci sklouznout na 175 metrů dlouhé skluzavce v Tyršově ulici. 

V sobotu vystoupí na náměstí Míru od 15 hodin soubor Nuzický zvonek, pak Nepresso a od půl sedmé večer Abba world revival. Hodinu a půl dlouhý koncert Marty Jandové začne v devět večer a po něm pak ještě bude hrát kapela MP3. 

Další posezení se nabízí v sobotu u sokolovny - od 10 dopoledne se Sedmikráskou a od 13 hodin s Jihočeskou Podhorankou. 

V parku u řeky začne ve 12.30 show profesionálních MTB a Street-trial jezdců, u Art Caffe budou hrát od půl třetí rockové kapely. V sobotu od 16 hodin v galerii svou provede probíhající výstavou Součet vrstev výtvarník Václav Kočí. 

Vstupné na slavnosti bude na místě za 150 korun na den, děti do 15 let a senioři nad 65 let neplatí. 

 

 

 

Diskuse k článku - 1 příspěvek
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • nick 

    Reagovat

     

    Ta Abba je už trapná, jak je všude.

    Vloženo 17.7.2020 14:18:28

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace