Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Proč jsme se nedočkali druhého Constantinea?


ikona
Spooner
constantinedcfrancis lawrencej.j.abramsjustice league darkkeanu reeveswarner bros.
O dalším filmu comicsového Johna Constantinea se mluví neustále. Proč ovšem zřejmě nedostaneme sequel od Francise Lawrence s Keanu Reevesem?  

Už je to 15 let, co se v kinech objevil comicsový hrdina a milovník nikotinu Constantine s tváří Keanu Reevese. Hollywoodský sympaťák zde vytvořil další ze svých slavných postav, Francis Lawrence pak zase natočil hodně stylovou podívanou, jež musela potěšit snad každého fanouška předlohy. A od níž chceme vidět už sakra dlouho dvojku. Jenže i když se o sequelu delší dobu spekulovalo, nikdy jsme se ho nedočkali. A nyní to vypadá, že se dočkáme spíše zcela nového filmu z dílny J. J. Abramse, jenž dostal na starosti postavy z Justice League Dark, kolem nichž chystá i seriál. Šance, že se ještě kdy dočkáme sequelu s Keanu Reevesem a Francisem Lawrencem, je tak prakticky minimální. A režisér konečně vysvětlil proč.

V rozhovoru pro  SlashFilm totiž Lawrence přiznal, že se na dvojce během let skutečně pracovalo a mluvilo se o ní i v nedávné době. Tvůrčí tým byl vždy připraven vrátit se zpátky a velký zájem měl prý i Keanu Reeves. Jejich cílem pak bylo udělat více eRkový film, na který by ovšem bylo potřeba daleko méně peněz, než v případě jedničky. Jenže jejich nápady nikdy nevyšly a už nejspíš ani nevyjdou. Důvod? Kvůli tomu, že John Constantine patří do DC univerza. Warneři s ním proto majína televizním i filmovém poli své vlastní plány, pracuje na nich někdo jiný a aktuálně pro tvůrce zkrátka není dostupný.  Čímž naráží nejen na DC seriály s oblíbeným Mattem Ryanem, jenž si získal u fanoušků také solidní popularitu, ale možná právě také na Abramse a jeho studio Bad Robot. Zdá se tedy, že dveře tomuto sequelu už DC a Warneři definitivně zavřeli a studio se vydá novou cestou. Pokud však budou tvůrci chytří, mohli by na ní alespoň přizvat Keanu Reevese.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace