Běžecký seriál PVZP RunTour se po koronavirové pauze vrací do Českých Budějovic!

Devátý ročník největšího rodinného běžeckého seriálu v České republice - PVZP RunTour se po závodech v Ostravě a Brně přesouvá na jih Čech, do Českých Budějovic, a to v sobotu 25. července. Na programu jsou běžecké distance pro všechny věkové kategorie. Ráno dětské Rákosníčkovy běhy, rodinný tříkilometrový běh a odpoledne vyběhnou nadšení i zkušení běžci na tratě dlouhé 5 a 10 km. Zázemí bude připraveno přímo uprostřed krajské metropole, na náměstí Přemysla Otakara II. Na každého běžce čeká v rámci startovného spousta výhod, nová ekologická taška pro každodenní nákupy nebo krásné kovové medaile. PVZP RunTour není jenom o běhání, a tak každý, kdo se postaví na start, přispěje padesátikorunou na charitativní účely.


Trasa v Českých Budějovicích navíc přeje osobním rekordům, jak potvrdila ředitelka seriálu PVZP RunTour Nikola Mráčková: "Každé město má svou specifickou trať, ta v Českých Budějovicích patří k těm velmi rychlým, a pokud by si někdo rád zaběhnul osobní rekord na jakékoliv distance, v jihočeské metropoli k tomu bude mít ty nejlepší podmínky."


Říká se, "sportem ku zdraví" a na zdraví myslí i generální partner seriálu Pojišťovna VZP, a.s. "Na každém závodě běhají i naši zaměstnanci. Jsme sportovně založená firma, a právě proto jsme se rozhodli spojit s RunTour. Běžci si navíc v PVZP zóně mohou změřit BMI, tipnout čas vítěze na 10 km a hrát tak o skvělé ceny, nebo se u nás mohou vyfotit a občerstvit," vysvětluje Halina Trsková, místopředsedkyně představenstva Pojišťovny VZP, a.s.


Na tento rodinný seriál míří početné výpravy z celé České republiky a tomu odpovídá i zázemí závodu, kde nechybí vše potřebné, včetně kvalitního stravování od společnosti LIDL, nebo stánky pro doplnění energie a živin v rychlejší formě od partnerů seriálu Sustenium a Isostar.


A jak bude celý den vypadat? Dětské Rákosníčkovy běhy odstartují v 9:15. Tříkilometrová distance vyběhne v 11:00. Závodníci na 5 km přesně v pravé poledne a královská distance, závod PVZP Run 10 km, odstartuje úderem 13:30.


Změřit síly s ostatními hobby běžci přijdou i elitní závodníci jako třeba Petra Vašinová, nebo David Vaš. Místa na startu ještě jsou, ale rychle ubývají. Registrovat se můžete na webu run-tour.cz a aktuální informace najdete také na Facebooku a Instagramu.


Těšíme se na vás! Přijeďte si zaběhat a vyběhat si nádhernou netradiční medaili, kam si můžete nechat vyrýt váš výsledný čas. Prostě a jednoduše přijďte si s námi užít krásný sportovní den a zjistit, že s námi je radost běžet!

Info o PVZP:

Pojišťovna VZP, a. s., (PVZP) je ryze česká univerzální neživotní pojišťovna. Svým klientům nabízí nejen produkty „občanského pojištění“ - cestovní pojištění, pojištění vozidel, majetku a odpovědnosti, úrazové pojištění dětí i dospělých či pojištění závažných onemocnění, ale zaměřuje se také na komerční zdravotní pojištění cizinců a pojištění podnikatelů, firem a zdravotnických zařízení. Jejím jediným akcionářem je Všeobecná zdravotní pojišťovna České republiky (VZP), tedy největší zdravotní pojišťovna v ČR. Přes podobné zkratky je mezi oběma pojišťovnami jasný rozdíl ? PVZP nabízí komerční pojištění lidí a firem pro případ nejrůznějších rizik, VZP poskytuje veřejné zdravotní pojištění. Prosíme nezaměňovat!!

Info o PVZP RunTour:

PVZP RunTour je největší a nejoblíbenější běžecký seriál osmi závodů pro hobíky, rodiny s dětmi a začátečníky. Na naše městské závody se běžci často a rádi vrací pro jejich přátelskou a pohodovou atmosféru, ale také pro unikátnost jednotlivých tratí. Ty jsou připraveny s ohledem na kratší tratě - 3, 5 a 10 kilometrů pro dospělé, 500 a 1000 metrů pro děti. Prostřednictvím seriálu se navíc v rámci charity pomáhá tam, kde je to potřeba. Je radost běžet!


Více informací:

Nikola Mráčková - ředitelka seriálu, m: 720 364 182; email: nikola.mrackova@geometry.com

Fotografie:

https://www.uschovna.cz/zasilka/AIWZFLJUME3ZWXDY-GA6/

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

Klíčová slova ČR-kondice-pojišťovny-charita-PVZP

Oblast
Jihočeský (cb)

Kategorie
Média, společnost a životní styl
Finance, ekonomika
Sport

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.