Maminka modelky Pořízkové: Testuje vakcínu na COVID! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Maminka modelky Pořízkové: Testuje vakcínu na COVID!

Pavlína Pořízková
Pavlína Pořízková (Foto: Profimedia.cz, instagram)

Se svou maminkou neměla Pavlína Pořízková (55) nikdy idylický vztah, ale v posledních letech se to o dost zlepšilo. Ale to, co její matka Anna (74) momentálně dělá, ji dojalo.

Maminka modelky je skutečně velmi nevšední dáma, která svými činy šokuje nejenom svou dceru, ale i okolí. „Moje statečná maminka je součástí tohoto procesu. V 74 letech ji žene neuvěřitelná síla. Neměly jsme mezi sebou jednoduchý vztah, ale to mi nezabrání ji obdivovat,“ narážela topmodelka na to, že ji ve třech letech opustila. „Abych to shrnula – v sedmdesátých letech se ona a můj tatínek připojili k mírovým sborům, aby otevřeli onkologickou kliniku a učili porodní asistentku na ugandské univerzitě. V 73 letech měla nejromantičtější svatbu v Itálii a nyní na sobě testuje vakcínu proti Covid-19, aby svět mohl pokračovat. Jsem v určitých věcech inspirovaná, hrdá a zděšená,“ popsala Pořízková na Instagramu.

Pavlína Pořízková: Pro krásu musím tvrdě dřít

Video se připravuje ...

Pavlína Pořízková ve filmu Její alibi

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.