Matka nejstarší dcery Gotta: Zastala se Dominiky proti Ivaně | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Matka nejstarší dcery Gotta: Zastala se Dominiky proti Ivaně

Maminka Dominiky Gottové
Maminka Dominiky Gottové (Foto Aha! – Martin Hykl, Robert Klejch, archiv K. Gotta, ara)

Plně za svou dcerou v kauze uctění památky Karla Gotta (†80) stojí maminka Dominiky Gottové (47)! Bývalá tanečnice Antonie Zacpalová (85) s ní přišla ke zpěvákovu hrobu připomenout si jeho nedožité 81. narozeniny a podivovala se nad tím, proč její dcera není napsaná na vzkazu u věnce od členů rodiny.

Na něm totiž stojí: „Drahý Kájo, milovaný tatínku a dědečku, moc nám chybíš, je tu bez Tebe velké prázdno. Vzpomínáme na Tebe s láskou každý den. Posíláme pusu do nebe. Ivana, Charlotte, Nelly, Lucie, Vojta a Honza.“ Dominika už na to reagovala tím, že o přípravě věnce vůbec nevěděla, jinak by se ke společnému uctění památky ráda připojila. „Myslím si, že Ivana by skutečně měla v klíčových momentech kontaktovat všechny děti a domlouvat se s nimi na postupu. Aby se pak neděla tahle trapná nedorozumění,“ řekla deníku Aha! paní Antonie. „Je mi Dominiky líto, ale musí si tyhle věci raději hlídat. Věřím, že to bude dobré,“ dodala po návštěvě místa posledního odpočinku své bývalé lásky.

Jenže druhá strana to vidí jinak, nejstarší zpěvákově dceři jsou rodina, natož místo posledního odpočinku svého táty, lhostejné. „Dominika není s Ivanou v kontaktu a o rodinu se od svého návratu do Česka nezajímá. Stejně tak se nezajímala o uložení otce a nezajímá se ani o hrob. Nezavolala Ivaně ani Lucii, aby se na čemkoliv okolo nedožitých otcových narozenin domluvila,“ řekla mluvčí rodiny Gottových Aneta Stolzová.

Dominika Gottová: O mrtvém otčímovi, osamělé mámě i válce s Rezkovou

Video se připravuje ...

Miloval růžovou

Maminka Dominika, stejně jako její dcera, přinesly Karlovi k hrobu jeho oblíbené květiny laděné do růžová. „Měl rád ještě béžovou, to si pamatuji,“ dodala paní Antonie, která si na výběru květiny dala v obchůdku přímo u hřbitova záležet.

Mírná nevolnost

Antonii Zacpalové se při odchodu od Gottova hrobu udělalo nevolno. „Zamotala se mi hlava. To bylo z toho počasí, protože bylo chvíli teplo, ale pak přišel déšť a ochladilo se,“ popsala.

Dokument o Gottovi bude i s Dominikou, má to ale háček! A Lounová si nechala zmrazit vajíčka

Video se připravuje ...



Přečtěte si
macek220364
19. 7. 2020 • 12:27

Ty dvě budou dělat ostudu, dokud to po nich bulvár bude chtít....

borka30
19. 7. 2020 • 12:11

Při pohledu na ty dvě na té fotce, jsou si hodně podobné vzhledem i povahou..

hanainge
18. 7. 2020 • 21:48

Ivana Macháčková nikdy nebyla manželkou Karla Gotta, protože Karel Gott ji nikdy nemiloval a obráceně. Ivana Macháčková chce lidi jenom využít a má poměry v ložnici s muži, které pracují v médiích a s tím už často Ivana Macháčková nechala zhotovit a zveřejnit fotomontáže i padělané videa s Karlem Gottem a dětmi. Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta. To řekl mi sám Karel Gott a to potvrdil i pan Felix Slováček, který se velmi dobře zná s Karlem Gottem i v soukromí už od roku 1966. Dále je fakt, že jenom Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta. Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta.

Dominika Gottová je milá, pracovitá, pravdivá a fajn dáma, která nemá žádné problémy s alkoholem. Dále je fakt, že Dominika Gottová s Ivanou Macháčkovou nemá žádný kontakt a s tím Dominika Gottová má pravdu. Nikdo nemá právo urazit Dominiku Gottovou! Čtenářům musí být jasné, že novináři už často psali a píšou články bez předtím mluvit s celebritami, protože novináři strašně lžou, aby s tím mohli vydělat hodně peníze. To je fakt, co znamená, že Dominika Gottova za lži v médiích nic nemůže. Nechte Dominiku Gottovou konečně v klidu!

Mezitím Karel Gott se omlouval za falešné divadlo na veřejnosti s Ivanou Macháčkovou a dětmi, protože Karel Gott to moc lituje.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.