Seriál The Blacklist: James Spader alias Raymond Reddington

Seriál The Blacklist: James Spader alias Raymond Reddington
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Seriál Blacklist – Černá listina – sbírá už od první série minimálně 80% úspěšnost. Od páté série pak patří mezi nejlépe hodnocené seriály. Prozatím poslední, sedmá série, má díky korona situaci velmi netradiční zakončení v podobě kombinace hraného a animovaného dílu.

Seriál The Blacklist

A o čem seriál Černá listina vlastně je? Hlavní postavou je zločinec Raymond Reddington. Raymond ale nebyl vždy zločincem, býval vládním agentem. To se jednoho dne změnilo a Ray byl na vrcholu žebříčku hledaných zločinců. Po letech skrývání se před FBI se Raymond sám udá s nabídkou spolupráce. Dohoda o imunitě s výměnou za seznam zločinců  Černou listinu. Tajná jména nechce říct ale jen tak někomu, vybral si čerstvou agentku, Elizabeth Keen. Od té doby jsou jejich životy spojeny. Po nějaké době Elizabeth zjišťuje, že se jejich životy zkřížily již mnohem dříve. Propojené životy a kriminální příběhy, s dramatickým koncem, který je novým začátkem něčeho dalšího.

James Spader alias Raymond Reddington

James Spader je americký herec, který se v herectví pohybuje přes čtyřicet let. Mimo Blacklist můžete herce znát z filmů Avengers: Age of Ultron, Lincoln nebo z Hvězdné brány. Když se James rozhodoval pro další roli, chtěl zkusit kombinaci humoru a dramatu. Skvělou volbou tedy byla role Raymonda Reddingtona. Raymond je velmi inteligentní, cílevědomý a tajemný jedinec, který skrývá před svým okolím doposud neodhalená tajemství. Vůči svým nepřátelům je Ray nemilosrdný a bez známek empatie mu nedělá problém je zabít. Jeho druhá část osobnosti je velmi ochranářská a vlídná k jeho přátelům, mimořádně pak k Elizabeth Keen. Jaká tajemství skrývá tento vztah mezi Rayem a Elizabeth? To se možná dozvíme v osmé sérii, která vyjde v roce 2021.