ASUS Zenfone 7 má přijít i ve verzi Pro aktualizováno

ASUS Zenfone 7 má přijít i ve verzi Pro [aktualizováno]
2020-07-19T11:30:13+02:00
• 19. 7. 2020
1

Aktualizováno 19. 7.

Poslední spekulace kolem nadcházejícího top modelu od společnosti Asus se objevily v únoru tohoto roku. Mezitím jsme se dočkali mnoha úniků kolem herního zařízení ROG Phone III a nyní se opět ukazují náznaky příchodu nástupce Zenfone 6. Bohužel jich není mnoho. V podstatě se opět potvrzuje, že novinka přijde se Snapdragonem 865, ale kromě tohoto máme očekávat Zenfone 7 Pro. Tento model by měl na trh přijít s novějším procesorem Snapdragon 865 Plus. Zatím není známo, kdy se dočkáme novinek, ale je pravděpodobné, že je firma představí krátce po uvedení Asus ROG Phone III.

Původní článek 10. 2.

Společnost Asus už tak často nepředstavuje mobilní telefony, ale stále se věnuje střední třídě a top modelům. Minulý rok nabídla celkem odvážný smartphone ZenFone 6 s otočným mechanismem pro zadní/přední kameru. Nyní to vypadá, že etos zůstane u běžnější konstrukce a spíše nabídne podobný design jiným top modelům.

ZenFone 7 se „sporákem“

Výrobci si dlouhou dobu lámali hlavu, jak rozmístit kamery na zadní straně. Dalo by se říci, že posledním trendem je vše dávat do čtvercového ostrůvku, takže mnohdy celá sestava kamer vypadá jako sporák. Někteří by řekli, že s tím začal Apple, ale tentokrát ne. Asus zřejmě zvolí jednodušší konstrukci hlavně kvůli technickým nárokům.

Do této chvíle jsme neměli jediný náznak toho, jak by mohl vypadat letošní model ZenFone 7, ale objevil se snímek obrazovky, který má zachycovat podobu chystaného modelu. Jak si můžete všimnout, zadní strana bude po stranách mírně zahnutá do stran a sestava kamer je ve středové horní části. Konkrétně se nabídnou tři kamery, čtvrté místo obsazuje přisvětlovací LED.

ASUS Zenfone 7

Ačkoliv nejsou k dispozici specifikace, dá se předkládat, že novinka bude mít Snapdragon 865, 12 GB operační paměti a nejvyšší model nabídne až 512 GB prostoru pro data. Spekuluje se, že by ZenFone 7 měl nabídnout i bezdrátové nabíjení, když se společnost nedávno přidala do konzorcia zastřešující tuto technologii.

Zdroje: gizmochina.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Martin Jeřábek

VIP 10. 2. 2020, 15:57

A smysl tedy udělat 6 jinak, když nakonec se toho zbaví a kopírují druhé, 😁 to ma logiku, hlavně jak se tím chlubili. Snad tedy přidají IP68 aby to aspoň mělo nějaké vysvětlení, protože 6 se mi líbila.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat