Hlavní obsah

Vyzkoušeno: Chytré triko, na kterém není vidět pot, funguje

Foto: CityZen s.r.o.

Triko CityZen, na kterém není vidět pot Foto: CityZen s.r.o.

Nemuseli jsme si ho přitom půjčit z amerického kosmického programu. Chytrá trička se totiž vyrábějí v Česku. Pod značkou CityZen je na český, slovenský a britský trh dodává nenápadná chrudimská firma, která loni získala ocenění Start-up roku.

Článek

Svoje první triko prodala trojice inovátorů před Vánoci roku 2018. „Do dnešního dne jsou to už tisíce kusů trik, od zákazníků na ně máme úžasné ohlasy. Některým jsme doslova změnili život,“ říká Pavel Hrstka, jeden ze zakladatelů značky CityZen. Řeč je o lidech, kteří se zpotí hned, jak ráno vykročí ze dveří. V chytrém tričku CityZen se ale bude příjemně cítit každý.

Koláče sledovanosti v podpaží se letos nenosí

Můžete se spolehnout, že na sobě nebudete mít propocené fleky. Chytré triko CityZen si totiž velmi snadno poradí s tělesnou vlhkostí. Odvede ji od kůže, rozloží ji do velké plochy a ta se díky tomu rychle odpaří. Díky speciální úpravě zvenku není vidět pot.

Na suchu se spolu s vámi ocitnou i vlhkomilné bakterie způsobující tělesný zápach. V triku se budete cítit svěže celý den. V parném létě a na cestách to platí dvojnásob.

Garance, že pot nebude vidět, patří mezi hlavní výhody chytrého trika CityZen. To navíc odolává ušpinění, nemění tvar ani barvu, nemačká se a snižuje zápach.

Podívejte se, jak trika CityZen fungujíVideo: CityZen® s.r.o.

Kouzlo (ne)obyčejné bavlny

„Když známým vyprávím o vlastnostech trika, hned je napadne, že jsou určitě ušitá z nějakého speciálního umělého materiálu a bude to tak trochu igelit. Nic takového. Naše trika jsou ze stoprocentní bavlny,“ usmívá se textilní inovátor René Němeček. Myšlenku chytrého trika nosil v hlavě už od roku 1995, ale až před 2 roky našel ty správné parťáky, se kterými ji mohl realizovat. Ale zpátky k bavlně.

Obyčejná bavlněná trika často po několika vypráních změní tvar, původní barvy vyblednou a brzy se přihlásí o výměnu. V čem jsou trička CityZen jiná? Může to znít jako klišé, ale jsou vyrobená z té nejlepší prémiové dlouhovlákenné bavlny, kterou lze na světovém trhu sehnat. Poznáte to hned, jak si ho vezmete na sebe. V ceně trička CityZen tvoří materiál nemalou část hned po práci zkušených českých švadlen.

Léto v suchu 

Zásadní ingrediencí úspěchu je speciální úprava CityZen, o které ale zakladatelé mnoho neprozradí - je součástí drahocenného know-how. Díky ní na triku není vidět pot, je velmi příjemné na omak a odolává špíně. Co si tedy místo dvou obyčejných triček pořídit jedno opravdu výjimečné? V nabídce jsou pánská trička i polokošile, dámská trička a také trička šitá na míru.

„O trika je hlavně teď v letní sezoně enormní zájem, některé modely jsou vyprodané. Ty jsme nabídli ve formě předobjednávky za mimořádně sníženou cenu. Jestli ale chcete v chytrém tričku odjet letos v létě na dovolenou, z těch, co jsou skladem, si určitě vyberete,“ dodává Pavel Hrstka.

Foto: CityZen s.r.o.

Zakladatelé značky CityZen. Zleva: Martin Burkoň, Pavel Hrstka, René NěmečekFoto: CityZen s.r.o.

Reklama

Načítám