Roberts, Blanchett, Stone: Jak být krásná podle hollywoodských hvězd?

Roberts, Blanchett, Stone: Jak být krásná podle hollywoodských hvězd?

Také si často říkáte, jak to ty hollywoodské krásky dělají, že vypadají tak skvěle? Možná si i kladete otázku, kolik peněz asi do svého vzhledu musely investovat... Pravdou ale je, že za jejich krásou často stojí jednoduchý trik. Jaký to je?

Hladké ruce podle Julie Roberts

Tahle kráska zastavila čas! Ve svých jednapadesáti vypadá skvěle a jen těžko byste jí hádali tento věk. Moc dobře si uvědomuje, že nestačí starat se pouze o pleť, ale že si zvláštní péči zaslouží také ruce, které často skutečný věk prozradí. Proto je neustále udržuje hydratované, aby její kůže vypadala mladší. A co používá místo klasických krémů? Olivový olej!

profimedia-0486071655.jpg

Pokračování 2 / 7

Zdravé vlasy podle Mirandy Kerr

Občas naše vlasy dostávají pořádně zabrat. Jsou suché, lámou se a chybí jim život. Australská topmodelka ví, jak s tímto problémem zatočit pomocí kokosového oleje a jablečného octa. Stačí smíchat dvě polévkové lžíce oleje a jednu octa. Vytvoříte tak směs, kterou na vlasy nanesete těsně před tím, než při mytí vlasů použijete kondicionér. Masku necháte působit tři až pět minut. Výsledkem pak budou hydratované a lesklé vlasy.

profimedia-0452082258.jpg

Pokračování 3 / 7

Rty k zulíbání podle Priyanky Chopry

Priyanka pochází z Indie, a často proto dává přednost přírodním produktům. Jejím trikem, jak dosáhnout hebkých rtů vybízejících k polibku, je scrub (jemný peeling). Jak na něj? Stačí, když smícháte špetku mořské soli, dvě až tři kapky stoprocentního glycerinu a pár kapek růžové vody. Vaše rty pak budou krásně hydratované a hebké.

profimedia-0475898733.jpg

Pokračování 4 / 7

Tělový peeling podle Cate Blanchett

Každá z nás by si alespoň jednou týdně měla dopřát tělový peeling, který nás zbaví odumřelých kožních buněk. Nechte se inspirovat herečkou Cate Blanchett a vyrobte si svůj vlastní! Co k tomu budete potřebovat? Smíchejte olivový nebo makadamiový olej se šťávou z grapefruitů a přidejte mořskou sůl. Vaše pokožka bude jemná a hladká na dotek.

profimedia-0491922455.jpg

Pokračování 5 / 7

Maska na vlasy podle Blake Lively

Herečka Blake Lively je pověstná svými nádhernými vlasy a její plážové vlny by chtěla mít snad každá z nás! Její maminka ji kdysi naučila používat jednoduchou masku z ingredience, kterou máte v ledničce i vy! Stačit vám tedy bude obyčejná majonéza, tu nanesete na sušší konce, poté opláchnete běžným šamponem. Vyhnete se tak vysušeným konečkům.

profimedia-0498146793.jpg

Pokračování 6 / 7

Dokonalá pleť podle Emmy Stone

Herečka se zmínila, že má opravdu citlivou pleť a většina krémů a sér jí vyvolává alergickou reakci. Místo toho používá hroznový olej, který její pleti dělá dobře. Pokud vás trápí stejný problém, stačí, když olej na pleť nanesete každý večer před spaním.

profimedia-0405536261.jpg

Pokračování 7 / 7

Pleť bez vrásek podle Victorie Beckham

Victoria je považována za módní ikonu a péče o zevnějšek je pro ni samozřejmostí. Všimla jste si, že její tvář nehyzdí téměř žádné vrásky? Tajemstvím její perfektní pleti je avokádovo-meruňková maska, kterou si každý večer aplikuje před spaním. Rozmixujte avokádo spolu s čerstvými meruňkami a tuto masku nechte na tváři působit deset až patnáct minut. Obě potraviny obsahují antioxidanty, a výsledkem tak bude rozzářená pleť.

profimedia-0410133245.jpg

Doporučujeme

Články odjinud