ASUS ZenFone 7 možná bude mít „jen“ 60Hz displej, zato hned tři fotoaparáty

3× aktualizováno
ASUS ZenFone 7 možná bude mít „jen“ 60Hz displej, zato hned tři fotoaparáty
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Základní ASUS ZenFone 7 má pohánět Snapdragon 865
  • Vrcholná verze bude lákat na 16GB RAM

Aktualizováno 20. 8. 2020

Podle nejnovějšího úniku by měl chystaný ZenFone 7 nabídnout 6,4" LCD displej s 60Hz obnovovací frekvencí, kapacitní čtečku otisků prstů umístěnou vzadu či na boku a také trojitý fotoaparát ve „flipovém“ modulu.


Aktualizováno 19. 8. 2020

Chystaný ASUS ZenFone 7, který by měl být představen již 26. srpna, údajně dorazí ve dvou variantách (základní a „Pro“). Právě lépe vybavená verze se Snapdragonem 865+, 256GB úložištěm a 8 GB RAM by přitom podle informací Roalanda Q. mohla být nabízena za sympatických 549 eur, tedy necelých 15 tisíc Kč.


Aktualizováno 18. 8. 2020

Příchod vlajkové řady ZenFone 7 od ASUSu se přiblížil. Tchajwanská pobočka ASUSu zveřejnila odpočet do přímého přenosu tiskové konference o ZenFonech 7. Premiéra proběhne již 26. srpna, a to hned v ranních hodinách středoevropského letního času. Na obrázku můžeme vidět logo řady a za ním čtyři kruhy, které by mohly signalizovat přítomnost čtyř fotoaparátů na zadní straně. Očekává se, že dojde k představení ZenFonu 7 a ZenFonu 7 Pro, která by mohla mít 16GB RAM a 512GB úložiště.

Původní informace z 20. 7. 2020

ASUS letos podle informací dealntech.com a tnntoday.com chystá kromě herního speciálu ASUS ROG Phone III (jenž bude oficiálně představen již během tohoto týdne) také vlajkový model ZenFone 7.

Ten má dorazit hned ve dvou variantách. Pro verze by mohla obsahovat supervýkonný Snapdragon 865+, základní ZenFone 7 pak klasický Snapdragon 865. Pokud se bude jednat o cenově dostupné zařízení, jako tomu bylo v případě ZenFonu 6, mohl by mít ASUS zaděláno na pořádný úspěch.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze