TOPlist

BeRider spustil novou soutěž. Za doporučení sdílených skútrů můžete vyhrát pobyt či dárkový poukaz

berider skutry

V ulicích Prahy lze již téměř rok potkávat zelené sdílené skútry služby BeRider. Pokud službu také používáte, nebo uvažujete o tom, že byste začali, možná by vás mohla zajímat letní akce. Ta vám umožňuje výměnou za doporučení služby přátelům vyhrát zajímavé ceny.

Za každého pozvaného přítele, který se zaregistruje a bude mu schválen účet, získáte bod. Na konci měsíce července budou uživatelé seřazeni podle množství získaných bodů a na základě tohoto žebříčku rozděleny ceny. Soutěž přitom nevyžaduje žádnou platbu od vás, ani od pozvaných kamarádů, účtován může být při registraci jen vratný ověřovací poplatek 10 Kč.

Doporučte a vyhrajte zajímavé ceny

Celkem bude na konci měsíce července odměněno 41 soutěžících.

berider soutez

  • První cenou je noc v hotelu Chateau Mcely s plnou penzí, masáží, vířivkou a saunou, plus pětitisícový poukaz na půjčení vozu ve službě HoppyGo.
  • Druhou cenu tvoří noc v hotelu Chateau Havel s večeří a hodina v privátní sauně.
  • Třetí cenou je pětitisícový voucher do Park Hotelu Popovičky.
  • Čtvrtou cenu, kterou obdrží tři uživatelé, je dvoutisícová poukázka do restaurací Ambiente.
  • Pátou cenu pak získá pět lidí, přičemž těšit se mohou na poukaz do restaurace Na Kopci v hodnotě 1 500 Kč.
  • Šestá cena určená hned pro deset lidí je 300 Kč ve formě poukazu do Coffee Cube.
  • Sedmou cenu pak získá 20 lidí a jejich odměnou bude 200 Kč do kaváren Alf & Bet.

Jak si můžete všimnout, ceny jsou ze sektoru služeb. BeRider uvádí, že tyto ceny zvolil proto, aby soutěží podpořila nejen zájem o svůj projekt, ale také o podniky zasažené poklesem poptávky v důsledku koronavirové pandemie.

Jak se zúčastnit?

Účast v soutěži je jednoduchá. Pokud nemáte účet, registrujte se a stáhněte si mobilní aplikaci. V ní klikněte na sekci „Profil“ a vyberte volbu „Získejte minuty zdarma“. V ní se objeví referenční kód, který už následně můžete dle libosti šířit mezi své přátele.

https://www.youtube.com/watch?v=ywI_Yd4uwHA

Ti poté při registraci mohou v prvním kroku uvést tento kód, čímž v případě zdárného dokončení získáte bod. Jak již bylo řečeno, platit se nic nemusí. V podmínkách se lze pouze dočíst, že registrace nebude potvrzena uživatelům, jejichž platební karta se jeví jako nefunkční.

Finální výsledky budou zveřejněny po konci měsíce. Na sociálních sítích BeRider by nicméně měly být sdíleny i průběžné výsledky, díky nimž uvidíte, jestli máte šanci na výhru.

Autor článku Tomáš Krompolc
Tomáš Krompolc
Fanoušek Androidu, Googlu a moderních technologií. Rád si poslechne tvrdší hudbu a mezi jeho nejoblíbenější seriály patří ty z produkce Netflixu. V současné době je spokojeným majitelem telefonu OnePlus 6.

Kapitoly článku