Kovač byl potvrzen jako nový trenér AS Monaco

20.07.2020, 10:35
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (6)

Přidat komentář
Godwinson

Osimhen by mel mit po zdravotni prohlidce. Lille za nej chtelo asi 80 mil. a posledni dobou se to tak moc zminuje, ze jsem zacal byt vydeseny, ze se ta realna castka bude te teoreticke blizit. Jsem na to hodne zvedavy.

Na Kovace jsem zvedavy, mohl by je zvednout, mohl by s nima spadnout, tam je to prostredi proste zvlastni.

Reagovat
Pyroman

80 to sice asi nebude, minimálně ne najednou, ale i tak to bude za Osimhena docela raketa. Já mu sice dost věřím, že klidně může za rok za dva být nejlepší střelec Serie A, ale i tak docela klobouk dolů před Lille, jestli z Neapole vytáhnout takový balík.

Kovač bude podle mě trefa, přivedl si ho Mitchell, tak snad nehrozí, že za půl roku poletí. Jestli se mu povede trochu zorganizovat ten extrémně širokej a nevyváženej kádr, co Monaco teď má, může mu to dost sednout.

Reagovat
juninho8

No to že si ho priviedol v podstate nič neznamená ak nebudú výsledky. Viď Juninho - Sylvinho. Ale na Monaco som teda hodne zvedavý.To je asi jediný klub v Top 5 ligách ktorý tak ako sa môže dostať do LM tak môže aj vypadnúť

Reagovat
Pyroman

Tak úplně bych nesrovnával Mitchella, který už má za sebou slušný výsledky, a Juninha, u kterýho nikdo neví, jestli vůbec rozumí tomu, co dělá. Jasně že pokud bude Monaco v prosinci poslední, asi Kovače nezachrání nic, ale že si ho vybral SŘ v rámci startu projektu by mu mělo minimálně zaručit, že nedopadne jako Moreno a nepoletí po pár průměrnejch měsících.

Reagovat
juninho8

Tak jasne no...tie skusenosti tam su trochu inde. Juninho to dal Sylvinhovi asi skor po znamosti alebo mu nieco dlzil Tu je to o nieco istejsie asi...kazdopadne som zvedavy s akym kadrom nastupia do ligy a ako sa im bude darit...

Reagovat
DieryVonry

Ten si vybral angažmá "ala jak nezůstat jako trenér nikomu v paměti"

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele