Zde může být vaše reklama.

Mora už je na ledě Hokejisté HC Olomouc jdou do poslední fáze přípravy

Hokejisté HC Olomouc jdou do poslední fáze přípravy

foto: hc-olomouc.cz

20. 07. 2020 - 15:12

Hokejistům HC Olomouc skončilo volno. Mora je zpět na ledě, svěřencům trenérů Zdeňka Motáka a Jana Tomajka začala finální fáze na nový soutěžní ročník extraligy. První přípravný zápas budou hrát Hanáci v úterý 4. srpna.

Tým Mory v úvodu přípravy trénuje rozdělený na dvě skupiny. „Je to zatím v takovém rozvážném tempu. Rozděleni jsme čistě s tréninkových důvodů. Bylo by nás na ploše dvacet pět, takto je nás dvanáct a třináct. Ideální počet na to, abychom mohli na ledě to, co v tomto období chceme, udělat,“ řekl trenér HC Olomouc Zdeněk Moták.

Hanáci trošku pozměnili kádr, odešlo několik opor, které nyní musejí nahradit. „Odešli Zbyněk Irgl, Pavel Musil a Honza Jaroměřský. Byly to výrazné opory, které v klubu zanechaly stopu. Přišli kluci z první ligy, z extraligy pouze Lukáš Kucsera. Máme tady mladé kluky z juniorky, kteří se s námi budou připravovat, chceme jim samozřejmě dát šanci,“ uvedl Moták.

Příprava bude proti těm předchozí neobvyklá, Mora bude hrát Generali Česká Cup. „Budou to přípravná utkání, i když součástí poháru. Je to fajn, že se budeme setkávat s týmy z extraligy, bude to kvalitní příprava,“ řekl Moták.

Program přípravy HC Olomouc
Úterý 4. srpna: HC Olomouc – Hradec Králové (17.00)
Čtvrtek 6. srpna: Pardubice – HC Olomouc (18.00)
Úterý 11. srpna: Kometa Brno – HC Olomouc (18.00)
Čtvrtek 13. srpna: HC Olomouc – Kometa Brno (17.00)
Úterý 18. srpna: Hradec Králové – HC Olomouc (18.00)
Čtvrtek 20. srpna: HC Olomouc – Pardubice (17.00)

Další články