Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Taxikář vystrčil penis. Mačkal mi prsa: Slavné Češky o sexuálních predátorech

/
  • Slavné ženy oběťmi sexuálních predátorů! Co musely Bartošová či Nvotová vydržet?
    21. července 2020 ● 05:05

    Sexuální napadení na táboře. Nemravnosti a sexuální výhrůžky šeptané dítěti do ucha v autobuse MHD. Obtěžování na pracovišti... To je jen zlomek toho, čemu musely slavné Češky jako moderátorka Linda Bartošová (27) či politička Lucie Talmanová (53) čelit. V Deníku N popsalo hned 35 známých žen svoje zkušenosti se sexuálními predátory...

  • 1.

    Tereza Nvotová (32), režisérka a herečka

    „V sedmnácti jsem se v Praze vracela taxíkem domů s kamarádkou, která byla mírně opilá a vzadu v autě usnula. Najednou jsme profrčeli okolo mého domu, kde nás taxikář odmítl vysadit. Za chvíli zastavil na nějakém parkovišti, vyšel z auta a před předními světly začal močit. Samozřejmě tak, abychom ho viděly. Snažila jsem se kamarádku vzbudit, abychom utekly, ale nešlo to. Za chvíli se vrátil zpět a ptal se, jestli se nám líbil jeho úd a zda by mohl v autě trochu masturbovat. Začal si rozepínat poklopec. Naštěstí se mi podařilo z toho vykličkovat díky opilé kamarádce – řekla jsem mu, že přece nechce, aby mu to tady pozvracela. Před pár lety jsme na dovolené s kamarádkami snídaly v botanické zahradě. Když jsem se rozhlédla, seděl asi dva metry od nás muž a okázale masturboval. Byla jsem v šoku a zaječela jsem. Utekl. Dodnes je mi z té vzpomínky nevolno,“ popsala Nvotová.

    Tereza Nvotová
    Autor: Nguyen Phuong Thao / Reflex

  • 2.

    Lucie Talmanová (53), bývalá místopředsedkyně Sněmovny za ODS

    Hořkou zkušenost má manželka Mirka Topolánka (64) už z dětství. „Je vám třináct, v autobuse číslo 125 se za vás posadí chlápek ve věku vašeho táty a zezadu vám šeptá, co by s vámi dělal a kde to bude fakt hodně bolet. Nezmůžete se vůbec na nic. Srdce vám buší, nohy tuhnou, zoufale se rozhlížíte, kdo vám pomůže. Nikdo...“ podělila se o nepříjemné vzpomínky.

    „Je mi třiapadesát, mohla bych se na vzpomínání vybodnout, ale v tramvaji pořád koukám, jestli malé holce někdo zezadu něco nešeptá… Jednu mu vlepím,“ tvrdí Talmanová. Ani ona se prý v dospělosti nevyhnula nevhodnému chování ze strany kolegů, přestože se pohybovala ve vysoké politice.

    „Je vám o dvacet víc. Na schodech vás někdo za vámi plácne přes zadek. Váš organismus už funguje intuitivně, otočíte se a jednu mu vlepíte,“ dodala Lucie.

    Lucie Talmanová
    Autor: Foto: archiv Blesk, ČT, Instagram.com

  • 3.

    Renata Kalenská (46), partnerka herce Jiřího Štrébla

    Nevyžádaných dotyků si užila až až. Už v deseti letech ji prý obtěžoval táborový vedoucí! O rok později to na ni zkoušel rodinný známý a pak ji osahával i lidový léčitel, který jí měl léčit diabetes.

    „Starší muž mi říká, ať si svléknu tričko. Ležím na posteli a on mi silně mačká prsa. Vyjeknu, proč to dělá. Odpovídá, že to je jeho léčebná metoda. Jsem vystrašená a ponížená. Můj táta stojí tři metry ode mě. Ale jsou mezi námi zavřené dveře. Mlčím. Strašně se stydím. Ale od té doby tam odmítám jet. Budu radši nemocná,“ vypráví šílený příběh přítelkyně Jiřího Štrébla (61) z Ulice.

    Maroši Kramárovi, kterého jsem včera zahlédla v reklamě na lék proti plynatosti a který svou kamarádku píchá na veřejnosti prstem do zadku, vzkazuji, že bych ráda patřila mezi ty ženy, které jsou nešťastné, že se jich nikdo nedotýká,“ dodala rezolutně.

    Renata Kalenská
    Autor: Foto: archiv Blesk, ČT, Instagram.com

  • 4.

    Markéta Pekarová Adamová (35), předsedkyně TOP 09

    Zkušenosti s predátory má i předsedkyně TOP09 Markéta Pekarová Adamová. „Kamarádka z vysoké mi dohodila brigádu – komparz v jednom českém seriálu. Točilo se v létě, měla jsem kraťasy a v jedné scéně jsme s hercem seděli v autě. Moje »role« spočívala jen v tom, že jsem měla z auta vystoupit. Záběr se opakoval vícekrát, přičemž když jsme v jednom momentě na něco čekali, začal mi sahat na stehno a sunul ruku výše s odůvodněním, že když už hrajeme pár, máme se podle toho chovat. Ani v tomto případě jsem si to líbit nenechala, opět se jednalo o nepřijatelné zneužití situace kvůli dotykům, které jsou za hranou. Sprostými urážkami, kterými mě pak i před štábem počastoval, vše jen korunoval...“ Jméno chlípného herce však Deníku N nesdělila.

    Markéta Pekarová Adamová
    Autor: Foto: archiv Blesk, ČT, Instagram.com

  • 5.

    Sára Korbelová (18), herečka

    „V divadle jsem začala hrát kolem svých třinácti čtrnácti let. Ani tehdy nedělalo vedoucímu sboru problém mě, stejně jako ostatní ženy, plácnout přes zadek nebo mít narážky na mé tělo. Časem jsem si zvykla, ale když se dívám zpětně, je to docela zvrácené. Vůbec mi přijde smutné a bizarní, kolik žen a dívek – včetně mě – se smířilo s takovým chováním mužů. Bereme to jako standard, protože je to tak běžné,“ vyprávěla herečka.

    Sára Korbelová
    Autor: Foto: archiv Blesk, ČT, Instagram.com

  • 6.

    Linda Bartošová (27), moderátorka ČT a vicemiss 2012

    Nikdy nezažila zneužívání nebo znásilnění, ale jakožto přitažlivá žena, která prošla i soutěží krásy, byla prý několikrát sexuálně obtěžována.

    „Kolega, kterého má každý rád a který takový přece je, takže vy jste hysterka, když vás mimoděk na chodbě pohladí po zadku a vám z toho tuhne krev. Poznámky evokující sexualitu schované pod roušku komplimentu. Narážky na délku sukně, která by měla být podle adresáta nevinného vtipu kratší. E-maily, které naznačují, že s vámi divák chce něco mít – ideálně rovnou sex,“ vypočítává, s čím vším se musela potýkat. „Všechny tyto věci jsou vysoce nepříjemné, narušují osobní prostor a mnohdy bolí,“ dodala Linda Bartošová.

    Autor: 

  • 7.

    Další ženy ( Galerie)

    Sexuální obtěžování
    Autor: archiv
    Fotogalerie
    53 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 27

Pepa Re: Ona si stěžuje i ta promuslimská *** z top09?

(21. 07. 2020 11:43)

Petros1: Topolánkova gejša od té to sedí. Pornoakce v Toskánsku , ta byla velmi výživná a byla cností nade vše.

(21. 07. 2020 11:17)

Latecia1: Nj zazila to kazda z nas, hlavne ty taxikare, pamatuju si jak me vezl tenkrat jeden z klubu a rikal 'co tam lovite kalhotky? Jdete z prace jo?'? Jindy me nabizel odvoz zdarma kdyz mu necham sahnout , pro cca 18cti letou v 90tych to je celkem sok, dneska bych mu dala zezadu takovy delo ze by si promocil kalhoty. A u soudu platil jak mourovatej.

(21. 07. 2020 11:09)

majojo: Už vidím, jak se taková svoloč bude množit 3D technologií. Nakonec se budeš modlit, aby tě taková tramway vojela (promiň překlep, přejela).

(21. 07. 2020 10:20)

iFender: Pritmi v mistnosti a dva,tri panaky tak bych se nechal premluvit,ale musela by podepsat,ze to bylo dobrovolne.

(21. 07. 2020 10:19)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy