Sklenaříková (48) plánuje druhé dítě, ale… Trable s manželem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Sklenaříková (48) plánuje druhé dítě, ale… Trable s manželem!

Sexy Adriana Sklenaříková
Sexy Adriana Sklenaříková (instagram, archiv)

Až s dítětem se cítí topmodelka Adriana Sklenáříková (48) naplněná. Narození holčičky pro ni znamenalo radost a vnímá tu obrovskou lásku. Proto by si velmi přála druhé dítě, a to i přes to, že s manželem kvůli miminku neprožívala zrovna lehké období.

„Když se Nina narodila, Aram se cítil, jak kdyby ztratil svoji manželku. Dítě vyžaduje hodně pozornosti… Zpočátku to pro něho bylo těžké,“ prozradila Adriana Sklenaříková, která první dítě s manželem počala v pokročilém věku. Jak by tedy zvládal i druhé dítě? Dokázal by se Aram o blonďatou krásku dělit s další osůbkou? Podle Adriany by boháč první náročné měsíce snad opět vydržel, bojí se však, že by dětem nedali tolik času, kolik by potřebovaly, protože už nejsou nejmladší a nebudou tu věčně. Dle informací by Sklenaříková druhé dítě neporodila, podle pluska.sk by totiž zvolila adopci.

Adriana v reality show testuje své fyzické hranice

Video se připravuje ...

Nejdelší nohy světa jsou v Praze! Krásná Adriana promluvila o manželovi!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.