Přejít na obsah [o] Přejít na navigaci [n] Přejít na vyhledávání [v] Přihlásit se
Hlavička
Rychlý, Král a Čtvrtlík. Čeští herci v Mafii již nejsou tajemstvím

Rychlý, Král a Čtvrtlík. Čeští herci v Mafii již nejsou tajemstvím

Události
Mafia: Definitive Edition (PS4)_2102162936
Mafia: Definitive Edition (PS4)
Produkt není určen k prodeji.
Mafia: Definitive Edition (Xbox ONE)_1727447121
Mafia: Definitive Edition (Xbox ONE)
Produkt není určen k prodeji.

Již dříve jsme se dozvěděli, že v očekávaném titulu Mafia: Definitive Edition si ústřední postavu Tommyho Angela zahraje charismatický herec Marek Vašut. Nyní české zastoupení Xbox týmu prozradilo jména i dalších herců.

Na koho se tedy můžeme v titulu Mafia: Definitive Edition těšit? Jako Paulie se představí Petr Rychlý, Sama pak ztvární Luděk Čtvrtlík, Dona Salieriho Marcel Vašinka, Sáru Lucie Pernetová, Franka Dalimil Klapka a detektiva Normana Alexej Pyško. Zapomenout nesmíme ani na Ludvíka Krále, který se představí jako Don Morello. Pro úplnost dodejme, že zmiňovaný herec Marek Vašut ztvárnil Tommyho i v původní hře.

Nové začátky – trailer ke hře Mafia: Definitive Edition

 

Uvedený mafiánský gang samozřejmě bude bavit hráče jen v českých luzích a hájích. V dalších jazykových mutacích se představí jiní herci. Tak například anglicky k hráčům jako Tommy promluví Andrew Bongiorno, který mimochodem poslouží také jako předloha pro Tommyho podobu, anglický dabér byl totiž zachycen pomocí motion capture. Němčiny se ujal Marcus Just, španělštiny Richard del Olmo, italštiny Valerio Amoruso, francouzštiny Alexis Ballesteros a ruštiny Jurij Titov.

Tommy Angelo se narodil v Lost Heaven 30. srpna 1900, kde později pracoval jako taxikář. I když to moc nevynášelo, byl za tohle zaměstnání rád. Pak se ale všechno zvrtlo tak, že v titulu Mafia: City of Lost Heaven z roku 2002 se zprvu nevýrazný chlapík vyšvihnul až mezi nejobávanější muže zločineckého podsvětí.

A přesně o zločineckém podsvětí Spojených států ve 30. letech 20. století pojednává i chystaný titul. Sluší se podotknout, že Tommy Angelo je pouze jedním dílkem do skládačky mafiánského podsvětí, příběh titulu Mafia: Definitive Edition bude daleko propracovanější. Jak dobře se podařilo tvůrcům obsadit jednotlivé role, bude jasné už velmi brzy. Očekávaný titul ze světa organizovaného zločinu totiž vychází již 25. září, a to ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Jak je z řádků výše patrné, počítá se s českým dabingem i titulky.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Ukázka ze hry Mafia: Definitive Edition

Ohodnoť článek:

Názory ostatních Geeků (1)

WOOOHOO

nemůžu se dočkat :) jako malej kid jsem to hrával a z brigády jsem si musel pořídit lepší stroj abych to hrál bez sekání :D

Máš něco na srdci?

100% GEEKsměs bez elektroniky 100% GEEKsměs bez elektroniky
nahoru