„Je to opravdu těžké. Člověk si najednou uvědomí, že už nemá na ten vztah sílu,“ přiznal Blesku upřímně Láďa Křížek, který do svazku manželského vstoupil se svou tehdejší snoubenkou Taťánou v roce 1985. Jako hlavní důvod rozpadu vztahu rocker vidí fakt, že se z něj vytratila úcta. „Vždycky říkávám, že muzika je o dynamice, život o světle a vztah o toleranci. A tolerance končí s úctou. Jakmile skončí úcta, přestává být i tolerance,“ svěřil zpěvák trochu tajemně. Záhy ale vysvětlil, co to znamenalo pro něj a Taťánu.

„Už toho na nás bylo moc. Byla to taková suma všech věcí, kdy manželka už chtěla někoho jiného, úplně jinou povahu a já jsem toužil taky po někom jiném. Už jsem v podstatě nemohl dál,“ přiznala polovička bratrského dua Damiens. Jestli už je podaná žádost o rozvod, nebo to mají za sebou, Láďa Křížek prozradit nechce. Zdá se totiž, že rány jsou stále čerstvé a zjitřené. A to natolik, že bavit se o přátelství někdejších partnerů aktuálně nelze. „Já jsem si fakt bláhově myslel, že bychom mohli zůstat přáteli i potom. Že bychom si mohli zajet na výlet nebo večeři, ale ne,“ lituje zpěvák odmítavého postoje ze strany bývalé ženy.

Jelikož se ale na všem snaží vidět i to dobré, zjistil o sobě rocker v současném nelehkém období jednu pozitivní věc. „Nedokážu nenávidět. Pro člověka samotného to možná ani nebude přednost, protože když někdo nenávidí, uleví si. Nicméně já to v sobě neudržím,“ je přesvědčený Láďa Křížek na základě aktuální zkušenosti. Fanynky, které by chtěly Láďu Křížka případně kontaktovat a oslovit za účelem seznámení, ale rocker dopředu odrazuje. Jeho srdce totiž už stačila zaplnit láska k jiné ženě. „Mé srdce už je zadáno jednomu andělovi. Na to vždycky musí být dva. Myslet si člověk může, co chce. Důležité ale je, jak to vidí i ten druhý,“ je rocker přesvědčený. Kromě nové lásky hledá útěchu i v práci. Jednoho dne by si přál zrealizovat vlastní muzikál, momentálně pracuje na sólovém albu i nové desce kapely Citron.

VIDEO: Silně věřící zpěvák Láďa Křížek: Třikrát do mě vstoupil Bůh!

Video
Video se připravuje ...

Silně věřící zpěvák Láďa Křížek: Třikrát do mě vstoupil Bůh! Zuzana Bubílková, Lukáš Červený

Fotogalerie
26 fotografií