Placená televize HBO upravila drobně loga svých kanálů, vrátila se k jejich výraznější verzi

21. červenec 2020

Poslední velká změna vizuálu kanálů HBO proběhla před sedmi lety, v říjnu 2013. Kromě samotné grafické podoby stanic byly upraveny i jejich webové stránky. Společnost HBO Europe provozuje na českém trhu lineární kanály HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax a Cinemax 2.

Společnost HBO Europe upravila od začátku tohoto týdne loga svých placených televizních stanic. Identifikátory kanálů HBO, HBO 2 a HBO 3 se vrátily ke své výraznější verzi. Pozorný divák, který tyto programy sleduje pravidelně, změnu zaznamená, ten druhý pravděpodobně vůbec. Loga jsou nyní méně průhledná, ale a o něco větší, během samotného filmu nebo seriálu však diváka rozhodně rušit nebudou. Ke změně došlo u všech třech programů HBO, kanálů Cinemax se tato novinka netýká.

Poslední velká změna vizuálu kanálů HBO proběhla před sedmi lety, v říjnu 2013. Kromě samotné grafické podoby stanic byly upraveny i jejich webové stránky. Společnost HBO Europe provozuje na českém trhu lineární kanály HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax a Cinemax 2. Operátoři tyto stanice nabízejí jako prémiové stanice v samostatném placeném balíčku. Jeho součástí bývá i videotéka HBO GO, kterou si lze však zaplatit i napřímo. Vybraní hráči pak mají jako součástí menu svých přijímačů i on-line archiv HBO OD.

autor: lukpo
Spustit audio

Související