Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jaký film by přiměl tvůrce Avengers: Endgame vrátit se k Marvelu?


ikona
do_Od
Anthony RussoAvengersEndgameInfinity WarJoe RussoMarvelSecret Wars
Jakou další komiksovou událost by chtěli natočit bratři Russoové? 

Ne nadarmo se říká, že nejlepší je skončit na vrcholu. Nikdo logicky nechce být svědky toho, jak jeho předchozí úspěchy mizí ve stínu posledních nezdarů. Jenže zatímco například u sportovců se tohle relativně daří, umělci s tím mají celkem problém. Asi vám tady nemusím vyjmenovávat herce či režiséry, u nichž bychom si přáli, aby už raději dávno pověsili své řemeslo na hřebík (ačkoliv cítím zajímavé téma na článek, Tede). Každopádně něco podobného zkusili bratři Russoové poté, co uzavřeli marvelovskou Infinity ságu epickými Avengers. Odešli na vrcholu a prozatím nemají žádné konkrétní plány se ještě někdy vracet. Tedy takřka žádné plány.

Podle Anthonyho a Joa Russoových totiž existuje jedna výjimečná událost, kvůli které by svůj návrat k Marvelu ještě zvážili. Řeč je samozřejmě o obří komiksové události zvané Secret Wars, která ve zkratce vypráví o pradávné kosmické bytosti The Beyonder, jehož natolik fascinují pozemští superhrdinové, že se je rozhodne všechny teleportovat na vlastnoručně vyrobenou planetu Battleworld, kde jak už z názvu vypovídá, spolu bojují. Kromě všech hrdinů mezi nimi navíc najdete i kupu záporáku, řeší se různé vztahy, dochází na nečekané zvraty, ale v zásadě je to zkrátka pořádná řežba. Příběh jako takový ovšem maličko zaostává za jinými událostmi, přestože by se tak jednalo dozajista o největší blockbuster v dějinách filmu, nejspíš by mu museli Russoovci ještě spolu s Kevinem Feigem dodat trochu šťávy a budování, aby to celé fungovalo.

Každopádně bratři se k představě Secret Wars vyjádřili tak, že by je projekt podobné velikosti jednoznačně lákal, trumfnout už tak monstrózní Infinity ságu by ale nebyla žádná legrace, a to ani pro ostřílené tvůrce. Jinými slovy buď by to klaplo a my dostali v kinech strašný nářez, nebo bychom naopak byli svědky onoho pomyslného pádu. Co myslíte, má smysl zkoušet adaptovat Secret Wars, a chtěli byste Russoovce u toho?

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (13)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace