Hailey Bieberová se veřejně omluvila hostesce

Před pár dny se dostalo na sociální síť TikTok video, kde hosteska, která pracuje pro Manhatanské restaurace, hodnotí celebrity, s nimiž se setkala, jak se chovají k personálu. Její stupnice byla 1 – 10, kde jednička byla nejhorší známka. Jediná, která se zastyděla a posléze také omluvila, byla zatím Hailey Bieberová.

Carolan s chválou šetřila

Julia Carolan pracovala v restauracích na Manhatanu, které navštěvovaly také známé osobnosti. Nyní se rozhodla o nich promluvit a sdělit jejím posluchačům, jak se chovají známé osobnosti k personálu. Nejlepšího skóre, jakého mohli hodnocení lidé dosáhnout, bylo 10. Skoro nikdo se k tomuto číslu ani nepřiblížil.Kylie Jenner a Cameron Dallas dostaly 2 za to, že neumí nechat ani pořádné dýško. Za večeři, která je vyšla na 500 dolarů, jí daly pouhých 20 dolarů spropitného.

Hailey se jí omluvila

Julia si nabrala servítky ani ohledně Hailey Bieber. Ta dostala známku 3,5. Podle hostesky se tyto dvě ženy potkaly několikrát a ani jednou na ni Bieber nebyla milá. Ve videu řekla, že jí to je sice líto, ale musí jí hodnotit takto nízko. Když Haylei viděla tento příspěvek, rovnou se veřejně omluvila. Sama řekla, že jí ani nedošlo, jak může působit na lidi a jaké vibrace k nim vysílá. Ještě dodala, že se snad s touto dívkou ještě někdy setká osobně, aby se jí mohla omluvit z očí do očí.

Beyoncé vyhrála pomyslnou cenu

Některé celebrity dopadly daleko lépe. Rovnou desítku od Julie Carolan dostaly například Gigi a Bella Hadid. Tato dvojčata vychválila do nebes. Podle ní jsou perfektní. Možná je to tím, že zatím nejsou opravdové celebrity v pravém slova smyslu a svou kariéru si teprve budují. Překonala je už jen jedna známá osobnost, která byla tak dokonalá, že se nevešla ani do bodovacího systému – a tou byla Beyoncé.

Julia Carolan také reagovala na vyjádření Hailey a poděkovala jí, že si ve svém nabitém programu dokázala udělat čas na omluvu.

Autor: Michaela Richterová
zavřít reklamu