ahead – 1200×100

PLAY.CZ

Právě poslouchá celkem 5717 posluchačů.

Seznam rádií

Seznam stylů

Seznam krajů

Blues Alive je vyprodané. Zahrají Andršt, Lipa i Hlavica

0 jsk 22.7.2020

Jubilejní pětadvacátý ročník mezinárodního festivalu Blues Alive, který proběhne v Šumperku od 12. do 14. listopadu, vyprodal svou sníženou kapacitu povolenou koronavirovými opatřeními. Zároveň oznamuje program.

V hlavních večerních blocích zahraje Luboš Andršt Blues Band Reunion se slovenským zpěvákem Peterem Lipou (na snímku) v sestavě s Ondřejem Konrádem (harmonika) a Vladimírem Gumou Kulhánkem (baskytara), která se schází jen při velmi výjimečných příležitostech.

Na jednom z večerních hlavních koncertů vystoupí se svým Full Flavor Bandem Marek Hlavica, kterého návštěvníci znají jako dlouholetého moderátora Blues Alive.

Hned tři křty čekají návštěvníky na sobotním Tematickém odpoledni. Harmonikář Charlie Slavík natočil nedávno v americkém Nashvillu album s muzikanty z kapely Robbena Forda. Pokřtí ho nyní na Blues Alive, hostem jeho kapely bude v Praze žijící americký kytarista a producent Steve Walsh. Druhý křest připravuje kapela Band of Heysek a do třetice pokřtí během Tematického odpoledne EP nových písniček November 2nd, kapela, která mnohokrát koncertovala i nahrávala v USA a vůbec poprvé hrála již na IV. ročníku Blues Alive v roce 1999.