Nesvadbová přišla o skvosty z dědictví! Kvůli rozvodu s Březinou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Nesvadbová přišla o skvosty z dědictví! Kvůli rozvodu s Březinou

Bára s Karlem Březinou ještě v dobách partnerské pohody.
Bára s Karlem Březinou ještě v dobách partnerské pohody. (David Malík)

„Máme prostě jiné zájmy, odcizili jsme se jeden druhému," okomentovala před lety krach vztahu s Karlem Březinou (47) Bára Nesvadbová na iDNES. Rozvodem ovšem publicistka nepřišla jen o manžela a iluze ..

 

„Dva drahé šperky jsem podědila, ale když jsem se rozváděla, tak jsem je musela prodat, a ani mě to nemrzí. Nemám vztahy k věcem, ale k lidem. Jinak mám doma asi dražší boty než šperky," prozradila Bára Nesvadbová na webu Prozeny.blesk.cz. Přesto se klenotům rozhodně nevyhýbá, tedy alespoň těm propůjčeným na všemožné společenské události a večírky. 

Video se připravuje ...

„Tam jsou částky do miliónů. Vzpomínám si, že jsem jednou měla dva bodyguardy, protože to, co jsem měla na sobě, mělo cenu asi sedmi milionů! Také jsem měla na Karlovarském festivalu od jedné firmy půjčeného takového pantera, vypadal velmi divně, ale nejvíc se děsila moje kolegyně z fondu Ivanka a celý večer kontrolovala, jestli tu kočku máme. A pořád mi opakovala, že to má cenu jako moje auto!" směje pětačtyřicetiletá spisovatelka.

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
mbmb
22. 7. 2020 • 15:59

Vypadá v těch bílých vlasech strašně,neumí se chovat jako dáma a je to protekční fagan.Vedela jaký pták je Březina a že má těhotnou pinglici ,ale souteziva BN ho teda vyhrála - na chvili

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.