Fotograf celebrit Martin Hlaváč (†48) náhle zemřel: Dojemná slova truchlící přítelkyně!

Martin Hlaváč (fotograf) a Markéta Galuszková 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

22. července 2020 14:57

Před pár dny zemřel fotograf celebrit Martin Hlaváč (†48). Jeho nečekaný odchod zasáhl především jeho partnerku, Modelku a hvězdu sociálních sítí Markétu Galuszkovou (27). Ta se o svůj žal podělila s fanoušky na Instagramu.

Martin Hlaváč zemřel náhle. Blesk s odkazem na slova jeho blízkých uvádí, že po epileptickém záchvatu upadl do Kómatu. Už před týdnem Markéta zveřejnila dojemný status. Tehdy ještě doufala, že se vše v dobré obrátí! „Z celého srdce si přeji, ať se uzdravíš a budeme zase spolu doma. Chybí mi tvůj úsměv, tvoje objetí, obrovská láska. Všechno zvládneme, naše společná láska má obrovskou sílu i pozitivní mysl. Dokážeme to a ty to, Martine, dáš,“ napsala na sociální sítě.

Jenže fotograf se již neprobral. Před pár dny zemřel. „Zažili jsme spolu krásných 9 let lásko, byl jsi můj nejskvělejší muž, parťák a velká opora, žili jsme jeden pro druhého, naše láska, objímání, porozumění, nejkrásnější chvíle s tebou. Vždycky budeš pro mě ten jediný, koho opravdu celým srdcem miluji a budu milovat,“ vzkázala mu nahoru jeho partnerka.

Markéta, která se objevila i na stránkách Playboye ale ukazuje, že kvůli Martinovi chce být silná. „Život bez tebe bude pro mě ten nejtěžší životní krok, ale kvůli tobě chci být silná, protože by sis to tak přál. Milujeme tě s celou tvou i naší rodinou. Navždy budeš v našich srdcích. Opatruj se tam nahoře, lásko, vzpomínáme s obrovskou láskou a úctou, jsem vděčná za vše ,co jsme spolu prožili ,“ říká zdrcená modelka.

Jak sama přiznává, ztráta milovaného muže ji ale zasáhla na celý život. „Vím, že se zase jednou sejdeme. Spolu jsme prožili tolik krásných let, usínali vedle sebe v objetí, procestovali svět, budovali domov, neskutečně jsem za tohle vše společné vděčná, největší štěstí a radost je milovat jeden druhého,“ smutní Markéta.

„Přála bych si aby tohle vše byl jen jeden dlouhý smutný sen a ráno až se probudím, mohla tě vzít za ruku obejmout, říct jak moc tě miluji, ale ty to víš lásko, tenkrát jednou jsme si řekli spolu a napořád, v mém srdci i myšlenkách budeš stále napořád. Naše láska je věčná a silná, navždy budeš uchován v mém srdci , velice tě miluji,“ vzkazuje Martinovi.

Témata: Martin Hlaváč (fotograf) Markéta Galuszková